Klussen pastoria

Gepubliceerd op 14 november 2016

Gezocht: Voorganger zondagse viering (zsm, Oegstgeest)

Iedere zondag wordt op het terrein van GGZ Leiden en Duin- en Bollenstreek (onderdeel van GGZ Rivierduinen) in Oegstgeest een oecumenische viering gehouden. Voor deze vieringen zoeken wij een Voorganger.

De vieringen zijn bedoeld voor onze cliënten, hun familie en overige belangstellenden. en worden in ons bezinningscentrum het Kruispunt gehouden. De voorganger en organist worden ondersteund door drie ervaren vrijwilligers. Regelmatig werkt ook een koor mee.

De vieringen duren van 10.30 tot 11.15 uur. Aansluitend wordt er koffie gedronken en is er tijd voor persoonlijk contact.

Heb jij ervaring en affiniteit met psychiatrische cliënten? Ben jij theologisch geschoold en bereid met ervaren vrijwilligers samen te werken? Ben jij eenmaal per maand beschikbaar om op zondagmorgen de viering te leiden? Dan kun je contact opnemen Jan Biemans, geestelijk verzorger van GGZ Leiden en Duin- en Bollenstreek: jan.biemans@rivierduinen.nl of 06 52582198.

Bron: GGZ Rivierduinen.nl

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties
Back to Top ↑