Stagiair(e)s jhm

Gepubliceerd op 7 januari 2017

Gezocht: Stagiair(e) Marketing en Communicatie (zsm, Amsterdam)

Het Joods Cultureel Kwartier zoekt per september 2017 een Stagiair(e) Marketing en Communicatie voor 28-36 uur p/w (korte en lange stageperiodes zijn mogelijk).

De afdeling Marketing en Communicatie verzorgt voor het Joods Historisch Museum, het JHM Kindermuseum, de Portugese Synagoge en de Hollandsche Schouwburg alle interne en externe communicatie: o.a. (pers)voorlichting, organiseren van persconferenties, ontwikkelen en uitvoeren van tentoonstellingscampagnes. De stagiair(e) geeft ondersteuning aan de werkzaamheden op de afdeling. Het museum biedt een dynamische stageplek aan, die vooral praktijkgericht is en veel ruimte biedt voor eigen initiatieven en creativiteit.

Je werkt samen met het vaste team van Marketing en Communicatie en combineert de lopende communicatie-activiteiten met het mee opzetten en uitvoeren van publieksonderzoek en een eventuele stageopdracht. Door de uiteenlopende werkzaamheden biedt deze stage erg veel afwisseling en de kans om meer te leren over communicatie binnen de culturele sector.

Lees hier verder.

Bron: JHM

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties
Back to Top ↑