Overige vacatures

Gepubliceerd op 11 juni 2017

Gezocht: Docent Arabisch en Midden-Oostenstudies (18-6, Amsterdam)

De Faculteit der Geesteswetenschappen – Afdeling Moderne vreemde talen en culturen van de Universiteit van Amsterdam (Uva) is op zoek naar een Docent Arabisch en Midden-Oostenstudies.

Werkzaamheden
Het opleidingsteam Arabische taal & cultuur/Midden-Oostenstudies is in september 2016 gestart met een nieuw studieprogramma. De opleiding concentreert zich op de moderne tijd, investeert veel in taalvaardigheid en laat studenten na het eerste jaar kiezen voor een brede thematische opleiding Midden-Oostenstudies of een specialistische major Arabische studies. Door de toegenomen studentinschrijvingen en de gereduceerde uitval, zijn we op zoek naar een veelzijdige arabist m/v met onderwijs- en onderzoekservaring op het gebied van moderne Midden-Oostenstudies.

De ideale kandidaat kan BA- en MA-colleges verzorgen op het gebied van Arabische cultuur en maatschappij, kan taalverwervingscolleges geven, maar schrikt ook niet terug voor bijdragen aan interdisciplinaire modules. Het nieuwe studieprogramma is nog deels in ontwikkeling, we zoeken daarom iemand die actief aan die ontwikkeling kan bijdragen. Het succes van de opleiding is het resultaat van een sterke teamgeest: flexibel samenwerken en collegialiteit zijn van groot belang.

Lees hier verder.

Bron: UvA

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties
Back to Top ↑