Actueel

Gepubliceerd op 10 juli 2017

22 juli: Expertmeeting met Anselm Grün

Zaterdagmiddag 22 juli verzorgt de benedictijner monnik Anselm Grün een lezing in de Abdij van Berne. Voorafgaand aan deze lezing is de internationale bestsellerauteur en adviseur bereid met een select gezelschap van maximaal 25 zakenmensen van gedachten te wisselen over het thema ‘Bezielend leidinggeven’. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze expertmeeting op zaterdag 22 juli a.s.

Anselm Grün
Anselm Grün is monnik en manager. Hij leeft in het benedictijnenklooster Münsterschwarzach in de buurt van Würzburg, Duitsland. Als zakelijk directeur geeft hij leiding in de abdij waar 100 monniken leven en 280 werknemers werkzaam zijn in de verschillende bedrijfjes die verbonden zijn met het klooster.  Van zijn hand verschenen veel boeken over uiteenlopende – spirituele – onderwerpen. Zijn boeken zijn internationale bestsellers en alleen al in Nederland zijn er meer dan veertig in vertaling verschenen.

Leidinggeven
Vanuit zijn ervaringen als zakelijk directeur richt hij zijn boodschap vaak tot leiders van organisaties. Als het over leidinggeven gaat, spreekt Anselm Grün mensen heel direct aan. Hij richt zich niet op omstandigheden of leiderschapsstijlen maar geeft – volgens de beste kloostertradities – persoonlijke aandacht aan mensen. Anselm Grün schrijft in zijn boek Bezielend leidinggeven: ‘Wie leiding gaat geven aan anderen, moet eerst leiding aan zichzelf kunnen geven.’  Voor Anselm Grün heeft leiderschap humaniteit en authenticiteit als basis. Op basis van deze waarden geeft de leider ruimte aan zijn medewerkers, kan hij dienstbaar zijn en hen in beweging zetten. Leidinggeven is er dan op gericht dat de medewerkers zin krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen.

Welkom
U bent welkom bij de expertmeeting met Anselm Grün op zaterdag 22 juli. Aanvang 11.00 uur  (inloop vanaf 10.30 uur) tot uiterlijk 12.15 uur.

De kosten voor deelname bedragen € 45,- p.p., inclusief een gesigneerd exemplaar van het boek Bezielend leidinggeven. Inschrijven voor deze unieke bijeenkomst kan via activiteiten@bernemedia.com (aub vermelden dat het om de expertmeeting gaat). U ontvangt een factuur per e-mail.

Leer meer over het scheppen van een inspirerende omgeving waarin mensen opbloeien, het bedrijf floreert met een leider die ‘bezielt’.

Bron: Berne Media

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties
Back to Top ↑