Klussen

Gepubliceerd op 2 juli 2017

Gezocht: Crowdfund helden voor Taizé in Amsterdam (23-7, A’dam)

Ben jij enthousiast, een organisatorisch talent en wil jij je hard maken voor een bloeiende jongerencommunity? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij zoeken aanpakkers die het komende jaar een crowdfund actie op touw wil zetten en ‘Vrienden van Taize’ willen werven! Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande vacature!

Taizé in Amsterdam
Vriendschap, gastvrijheid, veiligheid, vrijplaats en oecumene dat zijn onze kernwaardes. Vanuit de spiritualiteit van een broedergemeenschap in Frankrijk is Taizé in Amsterdam een community van jongeren, die:
– Voor en door jongeren een vrijplaats is en een warm welkom biedt
– Handen en hart opent voor anderen, verlegen om hulp
– Zin biedt en voedt, vertelt over God & Jezus en mee oploopt bij geloofs- en levensvragen
– Aanmoedigt om samen het leven te delen en te vieren
Dat doen wij op een nieuwe, eigenwijze en creatieve manier.

Het hart van de community is de maandelijkse Taizéviering. Daarnaast organiseren we wekelijks vele andere activiteiten zoals ochtendgebeden, wandelingen, gezamenlijke maaltijden, creatieve bezigheden en maatschappelijke activiteiten.

Vrienden van Taizé + Crowdfunden
Wij zoeken vrijwilligers die op proactieve, resultaatgerichte en deskundige wijze vorm kunnen geven aan de ‘Vrienden van Taize’. ‘Vrienden van Taizé’ zijn mensen die Taizé in Amsterdam maandelijks ondersteunen door 10 euro per maand te doneren. Het doel is om over 2 jaar 100 leden te hebben! Weet jij met enthousiasme en creatieve ideeën dit te bereiken?

Naast de ‘Vrienden van Taize’ geef je met elkaar vorm aan een verrassende crowdfund-actie waar je de gemeenschap zoveel mogelijk bij betrekt. Op die manier werk je mee aan het creëren van een stabiele financiële basis voor onze gemeenschap.

Wat ga je doen?
We streven naar een vrijwilligersduo die in totaal 8 uur per week (al naar gelang het werk) besteden aan vormgeving, organisatie en uitvoering van de Crowdfund actie en het werven van Vrienden van Taizé in Amsterdam. Daarnaast sluit je als vrijwilliger aan bij het kernteam, waarin verslag doet van jullie werkzaamheden en meebouwt aan de jongerencommunity. Leuke uitdagingen waarmee je aan de slag gaat zijn: Hoe zorg je dat jongeren zich (financieel) aan de community willen verbinden? Hoe kan het vrijblijvende karakter van de community samengaan met de organisatorische en financiële verplichtingen?

Jij bent iemand met…
– ervaring in het werkveld: acquisitie, sponsoring of crowdfunden.
– een proactieve en zelfstandige houding.
– de leeftijd tussen 18 en 35 jaar.

Vrijwilligerscontract
September 2017 – augustus 2018: 4 tot 8 uur per week.
vrijwilligersvergoeding (met maximum van 150 euro per maand p.p.)

Contact
Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV uiterlijk 23 juli naar fennypostma1@live.nl.

Nog vragen? Neem contact op met de huidige crowdfunder:
Fenny Postma – fennypostma1@live.nl / 06 10 53 70 00

Bron: Taizé in Amsterdam

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties

Tags:
Back to Top ↑