Vrijwilligers

Gepubliceerd op 9 november 2017

Gezocht: Grafisch vormgever (31-12, NL)

Magazine De Linker Wang zoekt een Grafisch vormgever (m/v). Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Het blad verschijnt vijf keer per jaar en telt gemiddeld 24 pagina’s.

Wie zijn wij?
De Linker Wang is een uitgave van de gelijknamige stichting. Deze stichting organiseert bijeenkomsten over religie, politiek en samenleving, is de religiewerkgroep van GroenLinks, en geeft het gelijknamige tijdschrift uit. Religie is een veelzijdig fenomeen. Wat verdient kritiek en wat ondersteuning? En welke inspiratiebronnen kunnen bijdragen aan duurzaamheid, vrede, gerechtigheid en compassie?

Wie zoeken we?
We zoeken een grafisch vormgever met aantoonbare grafische kwaliteiten die plezier heeft in het grafische werk en tevens affiniteit heeft met de thema’s van De Linker Wang.

Wat houdt het werk in?
Het werk van de grafisch vormgever concentreert zich in vijf periodes per jaar van ruim twee weken, waarin telkens een nieuwe editie wordt geproduceerd. In deze periodes is er frequent contact per e-mail of eventueel telefonisch met de eind- en/of hoofdredacteur over drukproeven om uiteindelijk tot een complete drukproef te komen. De grafisch vormgever levert de definitieve drukproef aan bij de drukker.

De grafisch vormgever werkt binnen de huidige vormgeving en huisstijl. Tegelijk staan we open voor creatieve inbreng om (op termijn) tot een vernieuwde of wellicht heel andere vormgeving te komen.

Wat voor soort functie is het?
Het betreft een vrijwilligersfunctie met een vrijwilligersvergoeding (belastingvrij). Daarnaast worden onkosten vergoed.

Meer informatie en/of reageren? 
Voor vragen kun je contact opnemen met Theo Brand, hoofdredacteur: theobrandzwolle@gmail.com of mobiel 06 31 94 58 26. Reageren kan door aan hem een korte motivatie met CV te sturen. Dit kan tot uiterlijk 31 december.

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties

Tags:
Back to Top ↑