Vrijwilligers

Gepubliceerd op 25 december 2017

Gezocht: Gemotiveerde moskeegidsen (6-2, Antwerpen)

Voor het project ‘Welkom in onze moskee’ zoekt vzw Motief nog een aantal gemotiveerde jongeren die bezoekers willen gidsen in een Antwerpse moskee.

vzw Motief is een vormingsinstelling gespecialiseerd in het thema levensbeschouwing en samenleving en werkt aan pluralistische gemeenschapsvorming door bij deelnemers een bewustwordingsproces te stimuleren omtrent de eigen religieuze of levensbeschouwelijke identiteit. Met het project ‘Welkom in onze moskee’ worden de deelnemers dan ook aangespoord zelf een spiegel voor te houden en stil te staan bij de eigen positie en de eigen bril waarmee ze naar de samenleving kijken.

Voor dit project zet een verscheidenheid aan Antwerpse moskeeën haar deuren open voor eenieder wie geïnteresseerd is in de diversiteit aan stemmen binnen de moslimgemeenschap. Als moskeegids geef je geen snelcursus ‘Islam voor dummies’, maar vertel je vanuit je eigen ervaring en kennis over je eigen geloofsbeleving.

Ben jij sociaal aangelegd, moslim(a) en ben je geïnteresseerd in het begeleiden van rondleidingen in een Antwerpse moskee?

Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken!

Lees hier verder.

Bron: 11be

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties

Tags:
Back to Top ↑