Klussen

Gepubliceerd op 6 januari 2018

Gezocht: Geestelijk verzorger (6-1, Nijmegen)

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is in verband met zwangerschapsvervanging op zoek naar een Geestelijk verzorger voor 16 uur per week van 1 februari 2018 tot 1 juni 2018.

Mensen met een ernstig psychiatrische aandoening ondervinden vaak problemen bij de grote levensvragen. Het zoeken naar zin en het geven van zin aan het bestaan is niet vanzelfsprekend. Maar is wel een wezenlijk onderdeel van de weg naar Herstel.
Om binnen dit domein de zorg en begeleiding vorm te kunnen geven, is de RIBW op zoek naar een geestelijk verzorger.

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk. Wij begeleiden mensen die vanwege een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) voor langere tijd ondersteuning nodig hebben. De RIBW is een Herstel ondersteunende organisatie. Ze wil haar cliënten in staat stellen een zo gewoon mogelijk bestaan als burger in de samenleving te leiden. In onze begeleiding gaan wij uit van de kracht en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Lees hier verder.

Bron: RIBW

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties

Tags:
Back to Top ↑