Overige vacatures

Gepubliceerd op 3 februari 2018

Gezocht: Docent /onderzoeker organisatiekunde met trainersvaardigheden (24-2, Amsterdam)

De Protestantse Theologische Universiteit is per 1 september 2018 op zoek naar een Docent /onderzoeker organisatiekunde met trainersvaardigheden (0,4 tot 0,6 fte).

De Protestantse Theologische Universiteit is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie. De PThU staat voor gedegen en relevant theologisch onderwijs en onderzoek naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. Zij doet haar werk vanuit een sterke verbondenheid met de kerk en een fascinatie voor wat geloof met mensen doet – het eigen geloof van haar medewerkers en studenten nadrukkelijk inbegrepen. De PThU verzorgt onder meer de ambtsopleidingen tot predikant en predikant-geestelijk verzorger in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), alsmede de nascholing van predikanten en kerkelijk werkers. De PThU is gevestigd in Amsterdam en Groningen en werkt samen met de VU Amsterdam en de RUG Groningen.

De docent maakt onderdeel uit van de staf van het Seminarium van de Protestantse Theologische Universiteit dat aangestuurd wordt door een hoofd. Het Seminarium verzorgt integrerend theologisch onderwijs en onderzoek op academisch niveau met het oog op de beroepspraktijk van predikanten in de breedte van de Protestantse Kerk in Nederland en andere theologische professionals. Docenten aan
het Seminarium maken deel uit van de wetenschappelijke staf van de PThU en zijn gevestigd op de locaties Amsterdam en Groningen.

Lees hier verder.

Bron: PThU

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties

Tags: ,
Back to Top ↑