Uitvaart en rituelen

Gepubliceerd op 11 februari 2018

Gezocht: Medewerker Begraafplaats (22-2, Steenwijk)

De gemeente Steenwijkerland is gelegen in Noordwest Overijssel en behoort tot de mooiste gebieden van ons land. Ze heeft ruim 43.000 inwoners. Qua oppervlakte is Steenwijkerland de grootste gemeente van de provincie Overijssel. De uitdagingen en verantwoordelijkheden leiden tot een lerende organisatie die zich richt op wendbaarheid en verbinding. Wij hebben dan ook de behoefte aan medewerkers die vernieuwende inzichten hebben, trekker zijn in gewenste cultuurveranderingen en die een professionele houding tonen. De gemeente Steenwijkerland is een informele organisatie met korte lijnen naar collega’s en bestuurders.

De organisatie kent vier eenheden: Dienstverlening, Organisatie Ondersteuning, Ontwikkeling, Beheer & Realisatie. De eenheid Beheer & Realisatie bestaat uit de teams Ondersteuning & Faciliteiten, Openbare Ruimte, ICT & Belastingen en Omgevingszorg.

Voor het team Openbare Ruimte zijn wij zijn op zoek naar een Medewerker begraafplaats.

Lees hier verder.

Bron: Steenwijkerland

Deel dit bericht: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on Pinterest

Reacties
Back to Top ↑