vaci

Uw vacature of advertentie op Reliwerk

Reliwerk is dé website in Nederland en Vlaanderen voor professionals die werkzaam zijn op het terrein van religie/zingeving. Per maand komen er tussen de 55.000 en 60.000 unieke bezoekers op de site.

De doelgroep van Reliwerk zijn professionals, vrijwilligers, studenten, docenten en anderen op het terrein van religie/zingeving.

Uw vacaturetekst op Reliwerk

Wilt u uw vacature vermeld hebben op Reliwerk voor de gehele reactietermijn, dan kan dat voor het bedrag van € 55,00 (is exclusief btw/prijs is miv 1 januari 2017, inclusief verspreiding via social media en vacaturemailing van Reliwerk). De tekst van de vacature (in Word) en een logo (gif of jpg) kunt u sturen naar dhr. Idema – g.idema@intermonde.nl. De nota wordt u per e-mail toegezonden.

Uw advertentie/afbeelding op Reliwerk

Op Reliwerk kan op 3 plaatsen middels banners worden geadverteerd, namelijk:

1. Helemaal bovenin de site naast het logo. Formaat: 300 x 90 pixels. Bestand: jpg of gif.
2. Aan de rechterkant van de site, op een van de twee daarvoor bestemde ruimten. Formaat: 300 x 250 pixels. Bestand: jpg of gif.
3. Onderaan alle blogs, boven het reactiegedeelte. Formaat: 468 x 60 pixels. Bestand: jpg of gif.

Prijzen (incl. btw) voor advertenties (per 1 augustus 2015):
1. Boven: per maand kost een ‘vaste’ (geen wisseling met andere banners) banner € 175,00.
2. Rechts: per maand kost een ‘vaste’ (geen wisseling met andere banners) banner € 150,00.
3. Onderaan blogs/boven reacties: per maand kost een ‘vaste’ (geen wisseling met andere banners) banner € 200,00.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid te adverteren in de e-nieuwsbrief (vacature-mailing) van Reliwerk (2.600 abonnees). Een advertentie in de nieuwsbrief van 468 x 60 pixels kost € 125,00.

Mocht u meer informatie willen of een bannerruimte willen reserveren, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Reliwerk via info@reliwerk.nl.

 


Back to Top ↑