Overige vacatures

Gepubliceerd op 30 januari 2018

Gezocht: Kok / facilitair medewerker (14-2, Utrecht)

Het Aartsbisdom Utrecht is één van de bisdommen van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland. Ten behoeve van de facilitaire dienst zoekt het aartsbisdom op korte termijn een Kok(kin) / facilitair medewerk(st)er voor 37,5 uur per week (1,0 fte)

Het gaat bij deze functie voor een substantieel deel om koken en bijbehorende taken zoals boodschappen doen en afwasmachines bedienen. Het koken gebeurt in beginsel dagelijks voor enkele personen en incidenteel voor grotere gezelschappen. Tevens dient de voorraad schoonmaakmiddelen, huishoudelijke producten en dergelijke te worden beheerd. Voor de resterende uren behoort schoonmaakwerk tot de werkzaamheden.

Gedegen ervaring is een vereiste. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woont in Utrecht of omgeving, die praktiserend rooms-katholiek is, de leer van de Kerk onderschrijft en een levensstaat voert die daarmee overeenstemt.
De aanstelling zal in eerste instantie geschieden voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren behoort daarna een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Om deze functie goed te kunnen vervullen verwachten wij:
– VMBO werk- en denkniveau,
– kennis van relevante apparatuur en installaties;
– kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Het Aartsbisdom Utrecht biedt:
– een salaris, passend bij uw opleidingsniveau, leeftijd en ervaring;
– goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13de maand, adv-dagen en een goed pensioen (PfZW).

Sollicitatiebrieven, vergezeld van een c.v., dienen schriftelijk en/of per e-mail vóór 15 februari a.s. te worden gericht aan:

Aartsbisdom Utrecht
t.a.v. mr. J.L.W.M. Zuijdwijk
Maliebaan 40
3581 CR Utrecht
e-mail: economaat@aartsbisdom.nl

Nadere informatie omtrent de functie kan worden verkregen bij de econoom, onder wiens aansturing de werkzaamheden dienen te worden verricht: mr. J.L.W.M. Zuijdwijk, tel.: 030 2361575.

Bron: Aartsbisdom.nl

Reacties
Back to Top ↑