Overige vacatures

Gepubliceerd op 15 februari 2018

Gezocht: Docent Latijn (zsm, Zuid-Holland)

Latijn is een dode taal, wat heb ik er aan? Dit is een vraag die jij van leerlingen kunt krijgen. Ga jij jouw leerlingen enthousiast maken en het belang van het leren van deze taal in laten zien?

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland is Adhocdocent na de zomervakantie op zoek naar een docent Latijn. Indien de samenwerking positief verloopt, is verlenging mogelijk. Je gaat 7 lesuren geven aan 3e en 4e klassen. Dus aan jou de mooie uitdaging om de leerlingen uit de 3e klas enthousiast te maken om verder te gaan met Latijn!

De school waar je aan de slag gaat is gevestigd in een modern schoolgebouw en heeft een frisse uitstraling. Binnen de school is er veel aandacht voor sport en cultuur, leerlingen worden op meerdere gebieden uitgedaagd. Daarnaast vinden er jaarlijkse diverse uitwisselingen plaats en zijn er tal van andere leuke activiteiten! De school staat bekend om de goede begeleiding voor startende docenten, maar ook voor ervaren docenten een goed georganiseerde werkplek om jouw passie voor deze klassieke taal over te brengen.

Functieomschrijving
– Latijn doceren aan klas 3 en 4
– Leerlingen enthousiast maken om verder te gaan met het gymnasium
– Samenwerken met de vakgroep
– Bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen​

Profielschets
– In het bezit van een bevoegdheid of hiervoor studerend
– Na de zomervakantie minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar
– Zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband
– Je speelt in op de verschillende leerstijlen van de leerlingen
– Beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden

Arbeidsovereenkomst
– Salariëring conform de onderwijs cao
– Reiskostenvergoeding
– Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
– Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
– Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via deze link.

Bron: Adhocdocent

Reacties

Tags:
Back to Top ↑