Overige vacatures

Gepubliceerd op 8 februari 2018

Gezocht: Persoonlijk begeleider en een Begeleider (zsm, Bodegraven)

Woonvoorziening de Parel is één van de voorzieningen van ASVZ waar samen met de cliënten vorm wordt gegeven aan een Protestants Christelijk leef klimaat. Je staat achter de Protestants Christelijke levensovertuiging waar vanuit deze woning wordt gewerkt. Je werkt in teamverband in wisselende diensten, 7 dagen in de week. Het ouderinitiatief bestaat nu ruim 5 jaar, er wonen 19 bewoners die een ondersteuningsbehoefte hebben die voornamelijk op begeleidingsniveau liggen. De cliënten hebben allemaal een volwaardig eigen appartement. Overdag hebben ze werk of dagbesteding. De leeftijd van de cliënten varieert van 20 tot 40 jaar.

Wij zijn voor de Parel in Bodegraven op zoek naar een Persoonlijk begeleider en een Begeleider.
Gemiddeld 24-28 uur per week.

Je werkzaamheden als Persoonlijk begeleider
Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze cliënten in hun dagelijks leven. Je begeleidt ze bij de persoonlijke verzorging en welzijn en coördineert de vrijetijdsbesteding van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de woongroep goed functioneert en je levert daarbij een actieve bijdrage aan de organisatie van werkzaamheden en het vertalen van beleid naar individuele zorgplannen voor cliënten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgplan en ook de bijbehorende administratieve taken op je neemt.

In je werk word je aangestuurd door een teamleider en geef je zelf sturing aan begeleiders, assistent begeleiders en aanwezige stagiaires en leerlingen. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s van de wooneenheid of andere disciplines en met de ouders van onze cliënten. Ook draag je zorg voor het beheer van de persoonlijke eigendommen.

Je profiel als Persoonlijk begeleider
• Je bent in het bezit van een diploma SPH of MMZ 4/ SPW 4
• Je kunt de zorgvisie van ASVZ vertalen naar de begeleiding van je cliënten.
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
• Je kunt zelfstandig werken en bent sterk in problemen oplossen.
• Je ben flexibel, kunt structuur bieden, je bent stress bestendig, creatief en je hebt gevoel voor humor.

Salaris Persoonlijk begeleider
Inschaling in FWG 40 conform CAO Gehandicaptenzorg.

Je werkzaamheden als begeleider
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van onze cliënten. Je ondersteunt ze bij dagelijkse bezigheden en begeleidt ze bij hun vrijetijdsbesteding. Ook zorg je ervoor dat de woongroep goed functioneert. Daarbij lever je een actieve bijdrage aan de organisatie van werkzaamheden en het vertalen van beleid naar individuele zorgplannen voor cliënten. Je neemt deel aan overleg en zorgt voor een goede overdracht van informatie.

In je werk word je aangestuurd door een teamleider en geef je zelf sturing aan assistent begeleiders. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s van de wooneenheid of andere disciplines, en met de ouders van onze cliënten.

Je profiel als begeleider
• Je bent in bezit van een diploma SPW 3/4, MDGO AW, Verzorgende IG, Ziekenverzorgende of MGZ/MMZ.
• Je kunt de zorgvisie van ASVZ vertalen naar de begeleiding van je cliënten;
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
• Je kunt zelfstandig werken en bent sterk in problemen oplossen.
• Je ben flexibel, kunt structuur bieden, je bent stress bestendig, creatief en je hebt gevoel voor humor.
• Je kunt administratieve taken uitvoeren.

Salaris begeleider
Inschaling in FGW 35 conform CAO Gehandicaptenzorg.

Ons aanbod
De vacatures zijn gesteld voor deze specifieke standplaats. De werkzaamheden zullen aanvankelijk binnen deze organisatorische eenheid verricht worden. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat zij flexibel inzetbaar moeten zijn op meerdere organisatorische eenheden binnen een reisafstand van maximaal één uur (enkele reis, openbaar vervoer op basis van het reisadvies van 9292).

Bij ASVZ zien we graag dat je het naar je zin hebt. Een prettig werkklimaat en goede arbeidsvoorwaarden helpen hierbij. Voor de secundaire arbeidsvoorwaarden werken we bij ASVZ met een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij je persoonlijke situatie. Ook besteden we veel aandacht aan je loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bij ASVZ werken we met tijdelijke contracten, met uitzicht op een vast contract.

Meer informatie en solliciteren
Neem voor meer informatie over deze functies kun je contact op met Suzanne van Veen, teamleider ASVZ, telefoonnummer: 06-22576571.
Solliciteren, stuur je motivatie en CV naar: edejongbrueren@asvz.nl.

Bron: ASVZ

Reacties
Back to Top ↑