Stagiair(e)s

Gepubliceerd op 5 februari 2018

Gezocht: Webredacteur Nederland Zingt (zsm, Hilversum)

Leuk dat je onze vacature bekijkt. Je bent dus al nieuwsgierig, en dat zien we graag. Bij Nederland Zingt zijn we namelijk op zoek naar een leergierige webredacteur. Schrijf jij graag? Verzin jij bij facebookberichten pakkende teksten? En weet je daar ook passend beeld bij te vinden? Lees dan vooral verder.

Wat ga jij doen?
Als webredacteur breng je de offline (televisie-uitzendingen) en online kanalen (website en social media) van Nederland Zingt samen. Voor ons instagram-account verzin je visuals en voor onze website maak je de doelgroep alvast warm voor onze uitzendingen met muzikale voorproefjes. Dat kan een tof interview zijn. Dat kan een ontroerend achtergrondverhaal zijn. Maar dat kan ook een lied in een nieuw jasje zijn.

Wat bieden wij jou?
Een gezellig team waarin wij openstaan voor jouw ideeën en jouw leerdoelen. We helpen je graag verder groeien en geven je daarom volop de kans om te leren en om uit te proberen. We bieden je veel vrijheid en je mag zelf interviewen en leuke backstagefilmpjes opnemen voor onze social media-kanalen. Na deze stage heb je grote stappen gezet in je leerproces en ga je deur uit met een dosis zelfverzekerdheid en vaardigheden.

Wat zoeken wij in jou?
– Jij kan goed werken in een team, maar kan ook prima omgaan met zelfstandigheid.
– Jij kan goed en correct schrijven
– Jij hebt kennis van Photoshop
– Jij hebt kennis van social media
– Jij hebt affiniteit met muziek en de doelgroep van de EO

Waarom stage lopen bij de EO?
De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode
Het gaat om een fulltime stage. De start is per februari 2018 tot en met eind juni. In overleg zijn andere data mogelijk.

Stagevergoeding
€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Judit Besters naar stages@eo.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje.

Bron: EO

Reacties
Back to Top ↑