Overige vacatures

Gepubliceerd op 10 maart 2018

Gezocht: Project Manager (zsm, Amsterdam)

Voor het kantoor in Amsterdam is Islamic Relief op zoek naar een enthousiaste teamspeler die wil werken in een energieke omgeving. Wij zoeken per direct een ervaren Project Manager M/V (24-28 uur per week) die zelfstandig kan opereren.

Jouw verantwoordelijkheden:
– Als Project Manager ben je medeverantwoordelijk voor het succesvol realiseren van de projecten die Islamic Relief Nederland wereldwijd uitvoert in tientallen landen.
– Je houdt je bezig met het opstellen van project- en financieringsvoorstellen ten behoeve van nieuw geïdentificeerde hulpactiviteiten
– Je bent in staat om een project van A tot Z procesmatig vast te leggen en de voortgang te bewaken.
– Je bent de gatekeeper van het budget, kostenraming & de betaling van de projecten.
– Je signaleert en speelt proactief in op eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de voortgang van lopende projecten.
– Zowel de interne als externe communicatie rondom de uitgevoerde en nog te realiseren projecten behoort tot jouw takenpakket. Je levert input vanuit de veldprojecten (case studies, foto’s, organisatiebijeenkomsten etc.) voor de afdeling Marketing & Communicatie.
– T.b.v. de fondswerving denk en werk je mee aan het onderzoeken, ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van fondswervende activiteiten en campagnes.
– Je onderhoudt en breidt een bestaande relatienetwerk met particulieren, sponsoren, bedrijven, scholen en potentiele subsidiegevers uit.

Lees hier verder.

Bron: IR

Reacties
Back to Top ↑