Actueel

Gepubliceerd op 22 april 2018

De betekeniseconomie vraagt om mensen die vanuit passie en compassie werken – Ben jij een van hen?

Op donderdag 14 juni wordt in Vught het congres ‘Com|Passie – Het hart van betekenisvol ondernemen’ georganiseerd met medewerking van vele interessante sprekers, waaronder Kees Klomp, Lenette Schuijt en Wim Verschuren.

Over dit congres
Betekenisvol ondernemen is het nieuwe normaal. Florerende bedrijven voegen wérkelijk waarde toe aan het leven van klanten, medewerkers en andere betrokkenen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn daarvan slechts het begin. Welkom in de betekeniseconomie!

De betekeniseconomie vraagt om mensen die vanuit passie en compassie werken en anderen inspireren mee te bouwen aan een meer barmhartige wereld. Zij laten ons zien dat het realiseren van maatschappelijk en financieel rendement hand in hand gaan. Ben jij een van hen?

Het hart van betekenisvol ondernemen is de beweging van ZIEN, BEWOGEN WORDEN en IN BEWEGING KOMEN. Heb jij oog voor de zaken die er echt toe doen? Wat grijpt je aan? Roept het leven jou? Wat zet jij in beweging? Hoe breng je business en bedoeling bij elkaar?

Mensen die vanuit deze intentie werken, investeren in de samenleving EN in hun innerlijk ondernemerschap. Soms is het nodig om bij te tanken, je passie en compassie te voeden en te verdiepen. Dat willen we graag faciliteren. Laat je raken door zinnige zaken tijdens de conferentie COM|PASSIE.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Barmhartigheid.nl

Reacties

Tags: , ,
Back to Top ↑