Overige vacatures

Gepubliceerd op 7 april 2018

Gezocht: Digitaal Verslaggevers (22-4, Leeuwarden)

Fryslân is de enige provincie met twee regionale kranten, de lezers hebben echt iets te kiezen. Het Friesch Dagblad is een christelijke krant met een open blik, een uitgesproken koers, rustig van toon en nauw verbonden met zijn lezers. We maken onze producten vol overtuiging, met een eigen koers en een scherp inhoudelijk profiel. Het Friesch Dagblad is onderdeel van NDC mediagroep.

Het Friesch Dagblad gaat online vervolgstappen zetten. Een nieuwe website met een eigen geluid is aanstaande. Daarna volgt uitbreiding met thema’s die de lezer van het Friesch Dagblad bezighouden.

Voor het Friesch Dagblad zijn wij op zoek naar Digitaal Verslaggevers – 0,6 en/of 1 fte.

Functie inhoud
Wij zijn op zoek naar enthousiaste digitaal redacteuren die in nauwe samenwerking met de redactie de online ambities waarmaken.

Functie eisen
Ben je een voortrekker en kun je anderen enthousiasmeren, beschik je over een opleiding op hbo-niveau in de journalistiek, heb je aantoonbare ervaring met het schrijven voor online podia, ben je creatief, dan zijn we op zoek naar jou. Uiteraard beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jitske Leidelmeijer, e-mail adres: jitske.leidelmeijer@frieschdagblad.nl. Of stuur een korte motivering en je CV voor 23 april 2018 naar sollicitatie@ndcmediagroep.nl

Bron: Friesch Dagblad

Reacties

Tags:
Back to Top ↑