Uitvaart en rituelen

Gepubliceerd op 5 mei 2018

Gezocht: Bedrijfsleider begraafplaatsen / crematorium (28-5, Middelburg)

De gemeente Middelburg is een ambitieuze gemeente. Onze organisatie ontwikkelt zich voortdurend. Inwoners, bedrijven en bezoekers staan hierbij centraal. Om onze ambities te realiseren werken wij met enthousiaste collega’s in een informele en professionele sfeer. Een grote mate van eigen verantwoordelijkheid is daarbij vanzelfsprekend.

De Begraafplaats/crematorium (BCR) aan de Westelijke Oude Havendijk is een toonaangevende, regionale voorziening voor begraven en cremeren en levert optimale dienstverlening aan de nabestaanden. Het draagt zorg voor een respectvolle en zorgvuldige uitvaart voor elk individu, in het besef van ieders culturele of religieuze afkomst of identiteit.

De gemeente heeft voor de toekomst van de BCR een meer bedrijfsmatige en ondernemende koers uitgezet voor de komende jaren. De verwachtingen met betrekking tot de keuzes voor begraven of cremeren zijn bepalend voor de opgave waar de BCR voor staat. Daarbij wordt klantgericht met nieuwe producten en diensten ingespeeld op ontwikkelingen in de uitvaartbranche en wordt aangesloten bij de maatschappelijke veranderingen in de omgang met dood, afscheid en rouw.

Tegen deze achtergrond is de Gemeente Middelburg op zoek naar een bedrijfsleider begraafplaatsen / crematorium voor 36 uur per week

Functie
Je geeft leiding aan de medewerkers van de BCR (ruim 8 fte) en bent daarnaast verantwoordelijk voor onderhoud, beheer en exploitatie van de BCR. Ook ben je  commercieel verantwoordelijk voor de BCR. Hierbij zorg je voor extern gerichte activiteiten en een planmatige benadering van de markt.

Profiel
De bedrijfsleider die wij zoeken heeft een Hbo werk- en denkniveau. Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring, waaronder op het gebied van hospitality-management.

Lees hier verder.

Bron: Middelburg.nl

Reacties

Tags:
Back to Top ↑