Vacatures

Gepubliceerd op 17 mei 2018

Gezocht: Geestelijk Verzorger II (zsm, Scheveningen)

Ben jij een inspirerende en bezielende gesprekspartner voor onze bewoners en cliënten en hun familie? Ben jij daarnaast een ‘verbinder pur sang’ tussen vrijwilligers, medewerkers en plaatselijke kerken als het gaat om vieringen, gespreksgroepen en andere activiteiten? Dan maken we graag nader kennis met je. Op onze locatie Duinrust/De nieuwe Thuishaven in Scheveningen hebben wij ruimte voor een:

Geestelijk Verzorger II
(12-16 uur per week)

Wat ga je doen?
Als geestelijk verzorger begeleid je individuele en groepen cliënten bij de vragen en vormgeving van hun levensbeschouwing in de laatste levensfase. Daarbij gaat het zowel om ouderen met lichamelijke als psychogeriatrische beperkingen. Je werkt daarbij vanuit de protestants christelijke identiteit van de organisatie.

In de individuele gesprekken en het organiseren en begeleiden van gespreksgroepen en vieringen zoek je actief naar nieuwe mogelijkheden voor geestelijke verzorging, aansluitend bij de behoefte van cliënten. Dit doe je samen met je collega’s, vrijwilligers en vertegenwoordigers van protestantse en rooms-katholieke  plaatselijke kerken.

Je hebt kennis van de actuele zorg- en medische ethische dilemma’s. Je geeft actief mede inhoud aan de christelijke identiteit van Cardia, door in je persoon en taak de kernwaarden en identiteitsaspecten in de dagelijkse praktijk van de locatie te integreren. Je denkt mee over beleid- en visie van de zorg en voert hierover gesprekken met collega’s in de organisatie.

Naast je werk in Scheveningen zal je tijdelijk voor 4 uur in de week pastoraat verlenen op een PG-afdeling van de locatie Landscheiding.

Wat vragen wij?
– Je hebt een studie Theologie of Geestelijke Verzorging op WO niveau afgerond.
– Je bent lid van de VGVZ en de SKGV of bereid aan de criteria tot lidmaatschap te voldoen.
– Je hebt een ambtelijke binding met een van de protestantse kerken of bent eventueel bereid die aan te gaan.
– Je hebt tenminste 2 jaar relevante (werk) ervaring in de zorg.
– Je hebt een groot invoelingsvermogen voor mensen, weet ze tegelijkertijd te stimuleren en te verbinden en bent niet bang voor verandering.
– Je hebt een persoonlijk doorleefde christelijke spiritualiteit die je actief onderhoudt. Van daaruit heb je een open houding ten opzichte van mensen met diverse kerkelijke en niet-kerkelijke achtergronden.

Waar kom je te werken?
Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

Wij bieden:
– Een interessante functie waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd.
– Een plezierige werksfeer waar aan collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
– Inschaling conform CAO VVT in FWG 60 met een maximum bruto maandloon van €4407,65 op basis van een 36-urige werkweek.

Interesse?
Wanneer je enthousiast wordt van deze uitdaging en jezelf herkent in het profiel mail dan je cv en motivatiebrief, waarin je expliciet ingaat op onze functie eisen, ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken@cardia.nl.

Voor extra inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Matthijs de Jong, regiomanager Scheveningen op telefoonnummer 070-350 2100.

Bron: Cardia

Reacties

Tags:
Back to Top ↑