Vacatures

Gepubliceerd op 18 mei 2018

Gezocht: Medewerker online communicatie/online marketeer (8-6, Heeswijk)

Ter versterking van haar team van 15 medewerkers is Berne Media te Heeswijk op zoek naar een Medewerker online communicatie/online marketeer voor 16 uur per week.

Functie-omschrijving
In de functie van Medewerker Communicatie/Online Marketeer draag je zorg voor de uitvoering van de online communicatie van de uitgeverij (met als focus het platform Katholiek.nl) en de boekhandel van Berne Media. Je rapporteert in deze functie aan de operationeel directeur van Berne Media en werkt nauw samen met de medewerkers van boekhandel en uitgeverij.

Je hebt tevens een coördinerende rol binnen de redactie van Katholiek.nl en zorgt dat dit platform uitgebouwd wordt tot een groeiende community met relevante informatie op het gebied van het Katholieke leven.

Functie-eisen
– Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting digitale marketing, online communicatie/social media, web- en interaction design of op het terrein van theologie, religiestudies en de nodige kennis van digitale marketing, online communicatie en web- en interaction design;
– Je hebt aantoonbare ervaring met de nieuwste communicatietechnieken en -technologieën op het gebied van websitebeheer, content-management en softwareprogramma’s (WordPress);
– Je bent (bij voorkeur) betrokken katholiek.

Het bedrijf
Berne Media is gelieerd aan de Abdij van Berne en stelt zich als doel het verspreiden van de Goede boodschap op een manier die passend is in deze tijd. Dit doet zij via haar dochterondernemingen Uitgeverij Abdij van Berne en Boekhandel Berne. Bij Berne Media werken ca. 15 medewerkers.

De boekhandel is gevestigd op het abdijterrein en heeft een breed aanbod aan boeken op het gebied van geloof en spiritualiteit, en ook een uitgebreid assortiment aan abdij- en streekproducten, religieuze producten en kaarten. Door de boekhandel worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd, toegankelijk voor een breed publiek. Via haar internetboekhandel Berneboek.com worden de boeken en andere artikelen door het hele land geleverd.

Het uitgeefhuis van Berne is uitgever van de bekende boekjes De zondag vieren met diverse andere periodieken, waaronder het tijdschrift Vieren en ook van een groeiend fonds van boeken op het terrein van geloof en spiritualiteit. Auteurs van Berne zijn onder meer Rowan Williams, Anselm Grün, Henri Nouwen, Thomas Quartier, Hein Stufkens, Annemiek Schrijver en Paus Franciscus.

De abdij, uitgeverij en boekhandel van Berne vormen samen al jarenlang een sterke combinatie in de markt van geloof en spiritualiteit, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Het aanbod
Berne Media biedt een passend en compleet pakket arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO van het uitgeverijbedrijf.

Enthousiast over de functie Medewerker online communicatie/online marketeer?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet voor 9 juni a.s.! Je kunt jouw cv en motivatiebrief sturen naar: Jolanda Kanters, P en O, mail: j.kanters@bernemedia.com.

Informatie?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Pieter de Boer, operationeel directeur Berne Media, tel. 06-20418275, email: p.deboer@bernemedia.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Bron: Berne Media

Reacties

Tags:
Back to Top ↑