Vacatures

Gepubliceerd op 14 juni 2018

Gezocht: Geestelijk begeleider (29-6, Zaandam)

Voor de Geestelijke Zorg zoeken wij een Geestelijk begeleider M/V voor gemiddeld 16 uur per week. 

Over de Unit/afdeling
Het Zaans Medische Centrum wil goede, veilige en patiëntgerichte medisch specialistische zorg  bieden in een betrouwbare, gastvrije en vernieuwende omgeving. Door hun professionele, patiëntgerichte gesprekken en aandacht vormen de geestelijk begeleiders een wezenlijk aandeel in de goede patiëntgerichte medisch specialistische zorg die het ZMC wil bieden. De geestelijk begeleider is lid van het consultatieteam palliatieve zorg en draagt bij aan herdenkingsbijeenkomsten. Het team bestaat uit 1.1 FTE.

Wij werken op de afdeling vanuit de lean-managementfilosofie. Dit betekent dat wij vanuit het perspectief van onze patiënten continu kijken hoe wij de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëncy van de zorg kunnen verbeteren.

Over de functie
Mensen in kwetsbare situaties hebben behoefte aan veiligheid, vakmanschap en welbevinden. De geestelijke begeleiders bieden professionele, patiëntgerichte gesprekken. Geestelijke draagkracht is daarbij invalshoek voor de begeleiding, waarbij persoonlijke en levensbeschouwelijke zingeving van de patiënt de belangrijkste bron is in het begeleidingsproces.

Naast het voeren van individuele gesprekken met patiënten speel je een rol bij het vormgeven van collectieve bijeenkomsten over zingeving. Ook wordt een actieve bijdrage verwacht aan de profilering van de geestelijke zorg in het ZMC en draag je bij aan een “healing-environment”. Je hebt ervaring met het geven van onderwijs aan verpleegkundigen en artsen.

Over jezelf
Je bent een geestelijk begeleider en hebt een afgeronde Master Theologie en religiewetenschappen, spiritual care of de Master Geestelijke Verzorging inclusief bachelor Theologie. Omdat wij bij voorkeur een divers samengesteld team hebben, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een begeleider met een christelijke achtergrond. Je hebt inhoudelijke en organisatorische belangstelling en hebt ervaring met projectmatig werken. Ziekenhuiservaring in de palliatieve en eerstelijnszorg is een pre. Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken, je bent servicegericht en pro-actief ingesteld. Je bent lid van beroepsvereniging VGVZ en  SKGV.

In je manier van werken ben je doelgericht, staat excellente service hoog in het vaandel en ben je altijd op zoek naar verbetermogelijkheden.

Wij bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een prima pensioenregeling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week maximaal € 5.154,- bruto per maand overeenkomstig FWG 65.

Als opleidingsziekenhuis staat de ontwikkeling van de eigen medewerkers centraal en is er veel ruimte voor initiatieven. De informele cultuur en korte lijnen dragen bij aan een prettige en open sfeer.

Informatie
Voor meer informatie kun je op dinsdag en vrijdag contact opnemen met Nel Bartlema, geestelijk begeleider, 075-6507158. Op de overige dagen kun je contact opnemen met Pierre Grotens, manager Zorg, telefoon (075) 6507269.

Solliciteren
Heb je interesse om ons enthousiaste team te versterken, laat het ons dan uiterlijk 29 juni a.s. weten.
Op vrijdag 13 juli a.s. staan de (eerste) sollicitatiegesprekken gepland.

Je kunt solliciteren via de site van het Zaans Medisch Centrum: www.zaansmedischcentrum.nl/werken-en-leren/vacatures/. Volg de aanwijzingen en upload je motivatie en cv.

Een pre-employment screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties

Tags:
Back to Top ↑