Klussen

Gepubliceerd op 13 juni 2018

Gezocht: Islamitisch geestelijk verzorger (29-6, Warnsveld)

GGNet is binnen de divisie Behandeling en Verblijf op zoek naar een enthousiaste Islamitisch geestelijk verzorger voor FPA De Boog in Warnsveld voor 4 uur per week.

Ben jij onze Islamitische geestelijk verzorger voor de invulling van het vrijdagmiddaggebed? Heb jij affiniteit met en oog voor de complexe problematiek van onze doelgroep? Wil jij je inzetten voor de patiënten van De Boog? Dan zoeken wij jou!

Je werk
Voor de invulling van het vrijdagmiddaggebed zijn wij op zoek naar een Islamitisch geestelijk verzorger voor de locatie De Boog in Warnsveld; een forensisch psychiatrische afdeling van GGNet.

Je hebt affiniteit met en oog voor de complexe problematiek van deze doelgroep en bent in staat om op afgestemde wijze vorm te geven aan het vrijdagmiddaggebed.

Als geestelijk verzorger begeleid je cliënten op individueel niveau en groepsniveau rondom geloofs- en zingevingsvragen. Je staat mensen bij in crisis, ondersteunt bij levensvragen of voert rituelen uit bij patiënten die daarom vragen. Het is mogelijk om de 4 uur per week om te zetten in 8 uur aanwezigheid per 2 weken. Het is ons streven dat er minimaal 1 keer per 2 weken een gebedsdienst plaats vindt.

Je werkplek
De dienst geestelijke verzorging bestaat uit vier geestelijk verzorgers met diverse religieuze achtergronden (Katholiek, Protestant, Humanistisch en Islamitisch) die ieder op verschillende locaties binnen GGNet werkzaam zijn. De dienst maakt zich binnen de organisatie sterk voor begeleiding bij levens- en geloofsvragen op zowel individueel als groepsniveau, kerk- en bezinningsbijeenkomsten, Mindfulness en ethiek.

De diversiteit van de afdelingen vraagt om affiniteit met mensen met psychiatrische problematiek, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met forensische problematiek.

Jouw profiel
Wij zoeken naar een Islamitische geestelijk verzorger met een flexibele, omgevingsbewuste werkhouding en goede communicatieve eigenschappen. Jij maakt de verbinding met de patiënten! Je bent initiatiefrijk en daadkrachtig, met een hart voor de doelgroep. Ingewikkelde onderwerpen zijn voor jou dan ook een uitdaging. Je staat open voor verschillende levensovertuigingen en vormen van spiritualiteit en daarbij heb je ook kennis over passende gebruiken en rituelen. Daarnaast ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je beschikt over een voltooide universitaire opleiding islamitische theologie of godsdienstwetenschappen en beschikt over een zending van de Centrale Moslim Organisatie (CMO-zorg). Je bent lid van de VGVZ en bent ingeschreven bij het kwaliteitsregister geestelijk verzorger (SKGV). Je richt de gebedsdiensten op zo’n wijze in dat deze aansluiten bij de belevingswereld van cliënten binnen forensisch psychiatrische setting.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Ons aanbod
Wij bieden een interessante, uitdagende en afwisselende functie binnen een team van betrokken collega’s. Het betreft aanvankelijk een arbeidsovereenkomst voor een jaar. De functie geestelijk verzorger is ingedeeld in FWG 65.

Geïnteresseerd?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag vóór 30 juni 2018. Deze kun je per e-mail richten aan team Flexbureau, via Flexbureau@ggnet.nl en digitaal versturen via deze link. Wil je meer weten over de functie? Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Jodie Ras, geestelijke verzorger (06-57106820 of j.ras@ggnet.nl).

Bron: GGnet.nl

Reacties

Tags:
Back to Top ↑