Klussen

Gepubliceerd op 26 juni 2018

Gezocht: Pastoraal werker/echtpaar (zsm, Cantignergues)

Heb jij een pastoraal hart en wil jij je inzetten in een adembenemende omgeving? Tamarisk is op zoek naar mensen die komende zomer gezinnen en andere gasten een luisterend oor willen bieden en christelijk inhoudelijke meerwaarde kunnen bieden. Een pastorale opleiding is niet noodzakelijk, maar we zoeken wel mensen met een pastoraal hart die ook de kunst verstaan om, met Christus als uitgangspunt én doel, overdenkingen & vieringen te leiden voor interkerkelijk publiek. Het gaat om de periode van zaterdag 14 juli – zaterdag 4 augustus 2018.

Wat bieden we:
– Reiskostenvergoeding
– Maaltijdvergoeding
– Verblijf (Al het bovenstaande geldt voor maximaal twee personen. Mensen met kinderen zullen maaltijden van kinderen dus zelf moeten bekostigen.)
– Een onvergetelijke zomer waarbij je verliefd wordt op deze heerlijke plek.

Wat vragen we:
– Levend geloof in Christus en actief lidmaatschap van een kerkelijke gemeenschap
– Sociaal – Pastorale houding
– Respect voor gasten van diverse kerkelijke achtergronden

Bij interesse komen we in een uitgebreid intakegesprek graag op bovenstaande terug. Mocht u zich als echtpaar aan willen melden, dan is het goed om te weten dat we over het algemeen de ervaring hebben dat dit een meerwaarde kan hebben in je taak, maar ook intensief is. De taak wordt over het algemeen door echtparen zonder kinderen als meer ontspannen ervaren.

Omdat de wisseldag op een drukke zaterdag plaatsvindt, kunnen we hier iets in schuiven. De wisseldag kan dan bijvoorbeeld vrijdag 3 augustus worden. Ook iets langer verblijven is mogelijk in overleg, maar we hebben alleen voor bovenstaande weken vergoeding begroot. Het doel is dat er gedurende de gehele periode van 14 juli – 25 augustus pastoraal werkers aanwezig zijn.

Denk en bid erover en dan zien we je aanmelding van harte tegemoet via info@tamariskvillages.eu of 0346-212897.

Bron: Tamarisk

Reacties
Back to Top ↑