Overige vacatures

Gepubliceerd op 30 augustus 2018

Gezocht: Casemanager Dementie (9-9, Nunspeet/Elburg)

WZU Veluwe is op zoek naar een Casemanager Dementie die bruggen kan bouwen voor haar cliënten in de regio Nunspeet – Elburg.

Organisatie
WZU Veluwe ondersteunt ouder wordende cliënten met passende zorg en dienstverlening in hun specifieke behoefte aan zorg, wonen en welzijn. In onze ondersteuning staan de mogelijkheden en behoeften van de cliënt staan centraal, waarbij de eigen regie van de cliënt zo lang mogelijk wordt gestimuleerd. Welbevinden en de protestants christelijke waarden zijn de uitgangspunten bij het leveren van ondersteuning aan de cliënt. Dit uit zich in de manier waarop we zorg en ondersteuning bieden en de manier waarop we met naasten omgaan. Zo willen wij bijdragen aan een betekenisvol leven van cliënten en betekenisvol werken van medewerkers. Ondernemend en eenvoudig zijn waarden die voor WZU Veluwe belangrijk zijn.

Jouw uitdaging
Je biedt ondersteuning en coacht cliënten met (beginnende) dementie en hun naasten in hun thuissituatie. Daarnaast organiseer en coördineer je de zorg. Je zet daarbij het belang van de cliënt en zijn of haar mantelzorgers voorop. Je zorgt voor een goed verloop van het zorgverleningsproces en zorgt ervoor dat de communicatie tussen zorgverleners onderling en tussen de zorgverleners en de cliënt en mantelzorger goed verloopt, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en een betekenisvol leven kan ervaren. Je werkt vooral solistisch maar zoekt samenhang en afstemming met je collega casemanager en het netwerk (denk aan gemeenten, welzijnsorganisaties, Netwerk Dementie Plus Noordwest Veluwe en zorgverleners). Kortom, je bouwt bruggen tussen de verschillende partijen!

Jouw talenten
– Je hebt kennis van en inzicht in ontwikkelingen in de gezondheidszorg, met name betreffende het specialisme dementie/ouderenzorg;
– Je bent communicatief vaardig en bent in staat om bruggen te bouwen tussen verschillende partijen;

Wat vragen wij?
– Je beschikt minimaal over het diploma HBO-V;
– Je hebt de opleiding Casemanager Dementie volbracht of bent bereid deze te volgen;
– Je bent BIG geregistreerd;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?
Wij vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug, namelijk:
– Waardering, werken in een inspirerend team en een boeiende baan.
– Een werkomgeving waarin wij met mensen en vóór mensen werken.
– Een organisatie waar zelforganisatie maatwerk is en wij persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk vinden.
– Faciliteiten ten behoeve van het kwaliteitsregister V&V. Continue werken aan betere kwaliteit vinden we vanzelfsprekend. Van medewerkers wordt verwacht dat ze bekwaam blijven en zich inzetten om hun professionele kennis, vaardigheden en houding te blijven ontwikkelen.  WZU Veluwe wil hierin faciliterend leiderschap tonen door o.a. vergoeding van de jaarlijkse kosten en het faciliteren van scholing en ontwikkeling. Van medewerkers wordt ook een eigen investering verwacht vanuit hun professionele houding en intrinsieke motivatie;
– Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. Salariëring conform CAO VVT (FWG 50), afhankelijk van opleiding en ervaring;
– Fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijv. fiets, computer, sport).

Solliciteren?
Heb je nog vragen of wil je nog een nadere toelichting dan kan je contact opnemen met Pieter Bos (Manager Zorg Wonen Welzijn), hij is te bereiken op 06 83 86 78 43.

Ben jij de bruggenbouwer waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan uiterlijk 9 september 2018 je motivatiebrief met CV naar hrm@wzuveluwe.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Je moet Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Bron: WZU Veluwe

Reacties
Back to Top ↑