Vacatures

Gepubliceerd op 5 augustus 2018

Gezocht: Medewerker Zinzorg en Pastoraal (2-9, Antwerpen eo)

Zorggroep Multiversum is op zoek naar een Medewerker Zinzorg & Pastoraal voor een contract van onbepaalde duur.

Zorggroep Multiversum
Zorggroep Multiversum organiseert gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg in de Antwerpse regio. We zijn er voor iedereen met een ernstige psychische aandoening en bieden professionele totaalzorg via diverse zorgvormen en  in nauwe samenwerking met een breed netwerk.PC  Multiversum groepeert 591 ziekenhuisbedden over twee campussen en 210 PVT-bedden over 4 campussen. Daarnaast  omvat de groep 2 initiatieven voor beschut wonen, De Link en De vliering. Zorggroep Multiversum behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde.

Jouw opdracht
– Samen met de collega’s van de dienst Zinzorg & Pastoraal draag je bij tot een blijvende aandacht voor zinbeleving en spiritualiteit in de zorg. Je biedt op dat vlak ook concrete begeleiding aan.
– Vanuit een humaan en christelijk perspectief geef je mee vorm aan de christelijk geïnspireerde identiteit van de voorziening en ijver je mee voor een ethisch hoogstaande zorgverlening.
– Je bent vertrouwenspersoon en religieuze referentiefiguur bij wie zorgvragers, hun omgeving en medewerkers van de voorziening terecht kunnen met hun existentiële en spirituele vragen.

Lees hier verder.

Bron: Zorggroep Multiversum

Reacties

Tags:
Back to Top ↑