Vacatures

Gepubliceerd op 14 september 2018

Gezocht: Geestelijk verzorger (16-10, Haarlem)

Kennemerhart heeft een vacature voor een Geestelijk verzorger.

Over de organisatie
De dienst Behandeling en Begeleiding (B&B) is werkzaam in en vanuit alle locaties van Kennemerhart en kenmerkt zich door een dynamische werkomgeving waar visie en innovatie hoog in het vaandel staan. Zo spelen wij bijvoorbeeld in op de groeiende vraag naar zorg thuis: via de eerste lijns zorg en deelname aan de wijkteams. Onze kernwaarden persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken zijn richtinggevend. De vakgroep geestelijke verzorging bestaat uit 5 geestelijk verzorgers die werkzaamheden verrichten ten behoeve van al onze cliënten. Binnen de sector Behandeling & Begeleiding is er een vacature ontstaan voor een geestelijk verzorger voor 8 uur per week.

De functie
Als algemeen geestelijk verzorger ben je beschikbaar voor cliënten bij hun zin- en bestaansvragen en sluit je aan bij hun levensovertuiging. Je hebt een open, luisterende houding. Je weet mensen aan te spreken en uit te nodigen en op verdiepende wijze aan te sluiten bij de eigen zingevings- en geloofsbronnen van mensen. Je leidt gespreksgroepen en verzorgt algemeen levensbeschouwelijke vieringen en herdenkingsbijeenkomsten. Je verwelkomt nieuwe vragen en uitdagingen en bent creatief en betrokken. Je bent daarnaast in staat medewerkers te begeleiden bij bestaansvragen van cliënten en bij ethische vragen. Je speelt een rol bij deskundigheidsbevordering van medewerkers. Je hebt een signalerende rol naar het MT. Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet je uitgedaagd deze ontwikkelingen in praktijk te brengen. Er wordt zelfstandig gewerkt, maar je maakt wel onderdeel uit van een bevlogen en betrokken team. De vakgroep is in ontwikkeling en wij verwachten dan ook van kandidaten dat zij een pro-actieve instelling hebben. En dat ze mee willen en kunnen groeien in deze ontwikkelingen en veranderingen binnen de vakgroep als een uitdaging zien. De functie spreidt zich uit over de diversiteit van doelgroepen van Kennemerhart.

Functie-eisen
Iemand met een afgeronde studie theologie, humanistiek, of vergelijkbaar. Bij voorkeur beschikt u over ervaring als geestelijk verzorger in de ouderenzorg, waarbij affiniteit met mensen met dementie van belang is. U beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. U bent lid van de beroepsvereniging VGVZ.

Wij bieden
Salariëring geschiedt conform CAO-VVT. De functie is ingedeeld in FWG 60, maximaal bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Watzelien van Gelderen, teamleider Behandeling en Begeleiding; tel 06-23873725 Solliciteren kan direct via de website. Aanvraag VOG is onderdeel van de selectieprocedure.

Sluitingsdatum is 16 oktober.

Bron: Kennemerhart

Reacties

Tags:
Back to Top ↑