Klussen

Gepubliceerd op 1 oktober 2018

Gezocht: Communicatietopper (22-10, Amsterdam)

Studeer jij communicatie of marketing? Wil jij je kennis en ideeën ook in de praktijk (leren) toepassen, je inzetten voor de kerk én nog wat bijverdienen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wij, de Oudekerkgemeente in Amsterdam, zijn per direct op zoek naar een Communicatietopper (M/V) voor 2 uur per week

Wij zijn
Een kleine gemeente die kerkdiensten houden in de Oude Kerk, het oudste gebouw van Amsterdam. De liturgie, met veel symboliek, een groot taalgevoel en prachtige klassieke muziek zorgen voor een bijzondere ervaring in dit indrukwekkende gebouw. Die liefde voor muziek, taal en schoonheid wil de Oudekerkgemeente graag delen met voorbijgangers en de omgeving.

Dit ga je doen
Je promoot voor gemiddeld 2 uur per week (8 uur per maand) onze activiteiten en content via onze mediakanalen. Je verzamelt content en plaatst deze op de website, Facebook, Youtube en Instagram. Je schrijft af en toe persberichten voor de website en nieuwsbrieven en denkt samen met vrijwillige bestuurders na over nieuwe mogelijkheden om de Oudekerkgemeente op de kaart te zetten.

Ons aanbod
Relevante en leuke werkervaring naast je studie, flexibel in te delen uren, een betrokken gemeente en veel experimenteerruimte. Vanuit de Oudekerkgemeente krijg je voldoende begeleiding om je weg te vinden en genoeg vrijheid voor je eigen creativiteit en ideeën. Je komt in dienst bij de Protestantse Kerk Amsterdam en ontvangt, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring, een salaris van 12,50 tot 15 euro per uur (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Ben jij?
Een flexibele communicatie- of marketingstudent en ben je geïnteresseerd in, of heb je affiniteit met de kerk, liturgie, geloof of religie? Wil je graag onderzoeken wat de Oudekerkgemeente te bieden heeft en vind je het leuk om mee te denken hoe we onze gemeente op de kaart kunnen zetten? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Je kunt je CV en een korte motivatiebrief vóór 22 oktober a.s. sturen naar info@oudekerk.amsterdam.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Stefan Timmerman ( 06-17904370 of stefanrtimmerman@yahoo.com). Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.oudekerk.amsterdam.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reacties
Back to Top ↑