Vacatures

Gepubliceerd op 6 december 2018

Gezocht: (Junior) Projectmanager Moral Compass Project (18-1, Amsterdam)

De PThU is per 1 april op zoek naar (Junior) Projectmanager Moral Compass Project voor 0,6 fte. Standplaats: Amsterdam.

In augustus 2018 lanceerde de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) het ‘Moral Compass Project’. In dit project werken onderzoekers van de PThU samen rondom vragen als: is er zoiets als een hoogste norm waar ons bestaan aan moet voldoen? Wat heeft zo’n hoogste norm met God te maken? Kunnen we die hoogste norm kennen, of moeten we de standaard waaraan ons leven moet voldoen zelf bepalen? Is de norm voor goed en kwaad in elke tijd en cultuur weer anders? Een vermogensfonds heeft de PThU een omvangrijke subsidie toegekend om deze vragen te onderzoeken. Zie voor meer: https://www.pthu.nl/actueel/nieuws/!/747/moral-compass-project-van-start.

Taken
Als projectmanager ondersteun je de projectleider bij alle voorkomende werkzaamheden binnen het project. Je houdt het overzicht over alle processen die binnen het project spelen en onderhoudt interne en externe contacten.

– Conferenties voorbereiden en de daaruit voortkomende acties verwerken
– Rol bij werving en selectie van nieuwe medewerkers; vervolgens vertrouwd maken van nieuwe collega’s met de werkomgeving
– Voorbereiden, opstellen van de agenda en notuleren van vergaderingen
– Toezien op het halen van deadlines binnen het project
– Opzetten en bijhouden van de webpagina’s rond het project, contacten onderhouden met de afdeling Communicatie en actief zijn op sociale media
– Voorbereiden en begeleiden/faciliteren van evenementen voor een academisch en een breed publiek, nationaal en internationaal
– Verzamelen van managementinformatie, voorbereiden verslaglegging en samenwerking met de afdeling financiën
– Praktische ondersteuning van het onderzoek en van de medewerkers binnen het project, in het bijzonder de projectleider
– Redactiewerk bij de voorbereiding van publicaties
– Aanspreekpunt voor medewerkers binnen het project en geïnteresseerden buiten het project

Profiel
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, beschik je over een aantoonbaar academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in de theologie, wijsbegeerte of geesteswetenschappen.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
– Je werkt zorgvuldig, accuraat en met oog voor detail
– Je beschikt over talent voor projectmanagement of een relevante opleiding op dat gebied
– Je bent in staat zelfstandig te werken
– Je bent in staat op academisch niveau te denken
– Je kunt snel schakelen
– Je bent in staat processen te monitoren en te ordenen en het overzicht daarover te behouden
– Je kunt mensen meenemen in een proces en ze met elkaar verbinden
– Je kunt prioriteiten stellen
– Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal

Wat biedt de PThU?
De PThU biedt voor de functie van projectmanager een contract voor 6 jaar, de gehele looptijd van het project, met een proeftijd van twee maanden. De functie wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in salarisschaal 8 (min. € 2.514,00 max. € 3.358,00) of 9 (min. € 2.763,00 max. € 3.796,00) van de VSNU. Naast  een reiskostenvergoeding krijgt u een 13e maand van 8,3 % over het jaarsalaris. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het keuzemodel arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsregeling en fiscale uitruil vallen.

Sollicitatieprocedure
Je kunt je sollicitatie met curriculum vitae per mail sturen aan mevrouw R. van Nie, bestuurssecretariaat, e-mail: r.l.van.nie@pthu.nl. Informatie over de functie van projectmanager kun je opvragen bij de heer prof. dr. P.M. Wisse, e-mail: maarten.wisse@pthu.nl; telefoon: 088 – 3371739.

– Je kunt tot 18 januari 2019 reageren op deze vacature
– De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op woensdag 31 januari 2019. Eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 4 februari 2019.
– De PThU streeft uitdrukkelijk naar diversiteit in de samenstelling van het personeel.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn primair geregeld in de CAO Nederlandse Universiteiten www.vsnu.nl.

Bron: PThU

Reacties
Back to Top ↑