Vacatures

Gepubliceerd op 24 januari 2019

Geestelijk verzorger (13-2, Tiel)

Wil je meewerken aan innovatieve, tijdeigen geestelijke zorg? Dan mag je ons team komen versterken als nieuwe Geestelijk verzorger voor gemiddeld 32 uur per week.

Over geestelijke zorg binnen ons ziekenhuis
Geestelijke verzorging is in Ziekenhuis Rivierenland volop in ontwikkeling. We werken aan duurzame, tijdeigen zielzorg, gericht op levensvragen, zingeving en ethiek van alle patiënten en medewerkers. Het team bestaat uit twee personen.

Over de functie
Als geestelijk verzorger ben je actief op micro-, meso- en macroniveau. In samenwerking met je directe collega zal je in deze functie voortzetten wat is opgebouwd, veranderen wat aangepast moet worden en ontwikkelen wat gemist wordt. Kerntaken zijn:
– bieden van persoonlijke zielzorg;
– ontwikkelen en verzorgen van vieringen;
– samenwerken met en coachen van zorgprofessionals;
– stimuleren van ethische en levensbeschouwelijke reflectie.

Over jou
Je bent bekwaam en bevoegd als geestelijk verzorger, academisch opgeleid en geregistreerd bij de SKGV. Een KPV of een andere voortgezette vorming en ethische deskundigheid is wenselijk. Je werkt interlevensbeschouwelijk vanuit een verankerde eigen levensbeschouwing, bij voorkeur komend uit de protestantse traditie. Je kunt op elk niveau communiceren en staat als collega open voor feedback en ideeën van anderen. Je werkt met enthousiasme en durf aan nieuwe vormen en werkwijzen binnen de geestelijke verzorging.

Wat wij bieden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met daarna mogelijk een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Wij bieden naast de voorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een kleiner dienstverband is bespreekbaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, maximaal € 5.257,- bruto op fulltime basis (36 uur per week), volgens FWG 65.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op Natasha Melnikova, personeelsadviseur, 0344 673850 of natasha.melnikova@zrt.nl.

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan je brief voor 13 februari a.s. naar personeelsadministratie@zrt.nl. Een intrede screening, waarbij een check op diplomas’en referenties plaatsvindt voor medewerkers die in de zorg werken, maakt onderdeel uit van het aanname beleid.

Meer informatie kun je vinden op onze website www.ziekenhuisrivierenland.nl.

Ziekenhuis Rivierenland werft ook via www.werkeninzorgenwelzijn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bron: Ziekenhuisrivierenland.nl

Reacties

Tags:
Back to Top ↑