Vacatures

Gepubliceerd op 8 januari 2019

Gezocht: Geestelijk verzorger (21-1, Purmerend)

Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) biedt huisvesting, hulp en ondersteuning aan ouderen die hierop zijn aangewezen.
Dit gebeurt binnen en rondom de woonzorglocaties die zij beheert: De Rusthoeve (in het centrum), De Tien Gemeenten (vlakbij het centrum), de woonzorglocatie Heel Europa (Weidevenne) en de Thuiszorg.
De uitgangspunten voor de zorg van de SWZP zijn persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en wijkgerichtheid.
De SWZP hecht veel waarde aan de rol van geestelijke verzorging en wil voor iedereen toegankelijk zijn. De protestantse geschiedenis van de stichting (Doopsgezind en Nederlands Hervormd) krijgt vorm in deze inzet.

Vanwege het vertrek van één van onze geestelijk verzorgers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:
Geestelijk verzorger (voor 10 uur per week)

Functie inhoud
Het gaat hierbij om het (mede) vorm geven aan de zorg voor het welzijn en welbevinden van onze cliënten. De geestelijke verzorging heeft een belangrijke taak binnen de SWZP. Vanuit de missie en visie van de zorg zien wij deze functie daarom als een wezenlijk onderdeel van goede zorgverlening. Binnen de uitvoering van de zorg wordt dit ook zo gewaardeerd en uitgevoerd.

De werkzaamheden
Het verlenen van geestelijke verzorging aan bewoners, cliënten en betrokkenen. Het leggen en onderhouden van contacten met bewoners, alsmede hun familieleden en relaties, met name rond existentiële, levensbeschouwelijke en religieuze vragen. Dat betekent dus het uitvoeren van huisbezoek bij bewoners en cliënten; het organiseren en leiden van (levensbeschouwelijke) themabijeenkomsten en kerkdiensten; het organiseren en leiden van gespreksgroepen. Daarbij neemt de complexiteit en intensiteit van de zorgvragen enorm toe. Ook wordt van de geestelijk verzorger gevraagd bij te dragen aan het beleid van de SWZP vanuit de specifieke verantwoordelijkheid voor de geestelijke verzorging.

Functie eisen
– Opleiding op HBO of Universitair niveau op het terrein van theologie en pastoraat / geestelijke verzorging
– betrokkenheid bij één van de Protestantse Kerken
– affiniteit in het omgaan met kwetsbare ouderen en aansluiting kunnen maken bij hun persoonlijke zorgvraag en welbevinden
– uitdragen van de visie van de SWZP
– kennis van de zorg
– een open, flexibele en enthousiaste werkhouding
– goede contactuele eigenschappen.

Arbeidsvoorwaarden
Een dienstverband met een salaris conform CAO VVT, FWG 60 minimaal € 3.437,27 en maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Inlichtingen en sollicitatie
Informatie over de vacatures is op te vragen bij Wim van ’t Veer, telefoon, 0299 – 412 345. De schriftelijke sollicitatie kun je vóór 21 januari 2019 a.s. richten aan: Stichting Wonen en Zorg Purmerend, t.a.v. Nelly Zwiers afdeling P&O, Wolthuissingel 1, 1441 DN Purmerend, of via de mail sollicitatie@swzp.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 5 februari a.s.

Bron: SWZP

Reacties

Tags:
Back to Top ↑