Vacatures

Gepubliceerd op 5 februari 2019

Gezocht: Bibliotheekmedewerker (19-2, Leuven)

De Maurits Sabbebibliotheek fungeert als onderzoeksbibliotheek van de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven voor alle aspecten van het christendom, de christelijke theologie en de interreligieuze en levensbeschouwelijke aspecten die daarmee verband houden. Zij is een door de Vlaamse Overheid erkende erfgoedbibliotheek.

Functie
– Je bent lid van een team van bibliotheekmedewerkers in de Maurits Sabbebibliotheek.
– Je werkt hoofdzakelijk als collectievormer van de moderne theologische onderzoekscollectie, onder leiding van de senior collectie-expert in de Maurits Sabbebibliotheek. Je staat  in voor het plaatsen van bestellingen, de financiële opvolging ervan en het ontvangen van boeken. Je werkt mee aan de selectie van nieuw aan te kopen materialen, stemt nieuwe aankopen af op het onderzoek in de onderzoekseenheden van de faculteit, suggereert fysieke en digitale publicaties (inclusief databanken), kent UDC codes (inhoudelijke ontsluiting) toe aan de bronnen.
– In deze functie zal je verder worden ingezet voor het metadateren van oude en modernere drukken en voor de dienstverlening aan de balie.
– Je participeert aan het beurtrolsysteem voor de opening van de bibliotheek, de zaterdagdienst en de dienstverlening.

Lees hier verder.

Bron: KU Leuven

Reacties

Tags:
Back to Top ↑