Overige vacatures

Gepubliceerd op 9 februari 2019

Gezocht: Online redacteur ‘Medialogica’ (17-2, Hilversum)

Voor 36 uur per week zoekt Human een Online redacteur ‘Medialogica’.

Gesteund door 68.000 leden is Human in 2016 aspirant-omroep geworden. Inmiddels bewijst Human met prijswinnende documentaireseries zoals Schuldig en succesvolle programma’s als De vloer op, Brainwash en Medialogica zijn toegevoegde waarde. Human onderzoekt als maatschappelijk georiënteerde mediaorganisatie, geworteld in het humanisme, persoonlijke levensvragen en maatschappelijke vraagstukken. De omroep wil een kritische mediabeweging zijn, een spil in een netwerk van makers en ideële partners, die naar impact en praktische relevantie streeft.

Medialogica is hét platform voor onderzoeksjournalistiek binnen Human dat zich specialiseert in de werking van publieke opinievorming. We werken hard aan de optimalisering van onze crossmediale aanpak en onderzoeksmethoden en zijn daarom per direct op zoek naar een Online Redacteur (m/v).

Ons programma
Medialogica onderzoekt al 7 jaar lang de werking van media en publieke opinievorming. Naast televisie-uitzendingen, is Medialogica online actief op human.nl en sociale media.

Lees hier verder.

Bron: Human

Reacties
Back to Top ↑