Stagiair(e)s

Gepubliceerd op 5 februari 2019

Gezocht: Stagiair(e) P&O (20-2, Utrecht)

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Stagiair(e) P&O voor 3-4 dagen per week.

Het team P&O is voor de periode vanaf februari tot aan de zomer 2019 op zoek naar een stagiair(e). Het team P&O bestaat uit drie P&O-adviseurs en de P&O administratie, die samen verantwoordelijkheid zijn voor het opstellen, uitwerken en uitvoeren van het personeelsbeleid van de Dienstenorganisatie. Binnen de dienstenorganisatie werken ongeveer 350 mensen (inclusief het mobiliteitsbureau).

Wat je gaat doen
Je komt te werken in een enthousiast team waarvan je volledig onderdeel wordt. De stage betreft een echte meewerkstage waarin je (uiteraard onder begeleiding) alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen als toekomstig P&O adviseur. Concreet ga je ondersteuning leveren aan de mobiliteitspool, denk hierbij aan ondersteuning op gebied van werving en selectie, personele vragen rondom studie, ziekte en re-integratie. Daarnaast voer je (op termijn) zelfstandig arbeidsvoorwaardengesprekken, denk je mee over opleidingen van medewerkers, en behandel je veel voorkomende vragen op gebied van personeelszaken. Je levert ondersteuning bij het uitvoeren van het preventief medisch onderzoek (april/mei 2019). Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen onderzoek, denk bijvoorbeeld aan een onderzoek op gebied van duurzame inzetbaarheid.

Wat wij vragen
– Een enthousiaste en leergierige student;
– Beschikbaarheid voor 3 tot 4 dagen per week;
– HBO (of WO) studie op gebied van HRM (denk ook aan bedrijfskunde/ MER/ A&O Psychologie).

Over de Protestantse Kerk
De Protestantse Kerk telt 1,85 miljoen leden, ruim zestienhonderd plaatselijke gemeenten en ruim honderd pioniersplekken. De manier waarop we tot voor kort kerk waren, sluit bij een groot deel van de Nederlandse samenleving niet meer aan (zie ook de visienota ‘Kerk 2025’). Om meer Nederlanders de kans te geven de waarde van het christelijk geloof te ontdekken, groeit de kerk toe naar een mozaïek van heel diverse kerkplekken. Dat mozaïek omvat reguliere lokale gemeenten en nieuwe vormen van kerk-zijn (zoals pioniersplekken, kliederkerken en monastieke initiatieven). Voor al deze vormen van kerk-zijn is de uitdaging om te leren hoe we in deze tijd vorm geven aan het evangelie.

Om dit proces te ondersteunen heeft de Protestantse Kerk een dienstenorganisatie met een kantoor in Utrecht.

Wat wij bieden
Een stageplek binnen een enthousiast team waarbij je volop de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen als P&O adviseur. Je ontvangt een stagevergoeding (maximaal 200 euro per maand), verantwoordelijkheid en begeleiding en naast een professionele ook een gezellige en informele werksfeer.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelmer Voet P&O adviseur. Dit kan via: 030-8801676 of via ​j.voet@protestantsekerk.nl​.

Reageren
Je kunt reageren door je sollicitatie (in de email) met je CV als bijlage voor​ 20 februari 20​19 te sturen naar ​vacatures@protestantsekerk.nl​, t.a.v. Jelmer Voet, afdeling P&O o.v.v. vacature 2019-010.

Bron: PKN

Reacties
Back to Top ↑