Klussen

Gepubliceerd op 5 april 2019

Gezocht: 2 Predikanten en 2 Opbouwwerkers (26-4, Druten/Wijchen eo)

De ‘Protestantse Gemeente Rivierenland Oost’ ontstaat op 1 mei a.s. uit drie zelfstandige PKN-gemeenten: Beuningen-Winssen, Druten en Wijchen-Leur-Batenburg. De dorpen binnen de gemeente hebben ieder een eigen signatuur en liggen in het rivierenland tussen de Maas en de Waal.

Voor onze nieuw gefuseerde gemeente willen we een team samenstellen dat de taken en werkzaamheden enthousiast oppakt; dat in nauw overleg met elkaar én met de kerkenraad de fusiegemeente helpt bij de verdere opbouw naar een toekomstbestendige gemeente. Sleutelbegrippen hierbij zijn: verbinden, inspireren en samenwerken.

Het team bestaat uit vier leden met de volgende functies:

Predikant m/v (1 fte) voor onbepaalde tijd;

Predikant m/v (1 fte: 0,5 fte voor onbepaalde tijd en 0,5 fte voor een bepaalde tijd van vijf jaar).

Er is voor de komende vijf jaar ruimte voor twee voltijds predikantsplaatsen. Hiervan is 1,5 fte voor onbepaalde tijd en 0,5 fte  voor een bepaalde tijd van vijf jaar. In 2023 zal de formatiegrootte voor één of beide predikantsplaatsen opnieuw bekeken worden.

Kerkelijk opbouwwerker m/v (1fte) voor een bepaalde tijd van vier jaar.

Voor het sollicitatieproces van deze drie functies is een beroepingscommissie ingesteld. Daarnaast zoeken we een:

Diaconaal opbouwwerker m/v voor 12 uur per week gedurende 3 jaar. Deze functionaris wordt door de diaconie gezocht en aangesteld.

De sollicitatieprocedure van de diaconaal opbouwwerker en de drie andere functies zal uiteraard in nauw overleg gaan.

Meer informatie over onze gemeente én over deze vacatures vindt u op onze website www.pkn.rivierenlandoost.nl.

Bent u enthousiast geworden en past een van deze uitdagende en tegelijk inspirerende functies u? Dan kunt u tot uiterlijk 26 april reageren door uw motivatiebrief met cv te sturen naar beroepingscommissiepgro@gmail.com. In week 21 (ofwel overdag, ofwel in de avond, ofwel op zaterdag) worden de eerste gespreksronden georganiseerd.

Indien u vooraf of aanvullend meer informatie wenst, kunt u telefonisch contact opnemen met: Mariecke Schipper, secretaris van de beroepingscommissie: 06-24181117.

Bron: PKN Rivierenland OOst

Reacties
Back to Top ↑