Vacatures

Gepubliceerd op 17 april 2019

Gezocht: Geestelijk verzorger (zsm, Roermond)

De Zorggroep is op zoek naar een Geestelijk verzorger (m/v) voor 19 uur per week.

Ga jij vorm geven aan de geestelijke verzorging van de toekomst. Dit in relatie tot een veranderende maatschappelijke context, waarbij kleinschalige woonvormen en autonomie/regie van de cliënt het uitgangspunt zijn. Dan zoekt de Zorggroep jou!

Vacature kenmerk
Datum in dienst: 1 juni 2019
Aantal uren per week: 19
Type contract: Onbepaalde tijd
Aantal personen: 2
Sector: Somatiek
Gemeente: Roermond

Functie inhoud
De accenten in de functie geestelijke verzorging worden vooralsnog gelegd op individuele begeleiding aan cliënten, cliëntsysteem en medewerkers binnen de organisatie. Dit vanuit de zorgvisie van de Zorggroep. Het bijeenbrengen van bewoners in kleine kringen rond thema’s, organiseren en voorgaan in vieringen. Adviseren omtrent de geestelijke zorgvisie en zorgbeleid.

Wij vragen
Wij zoeken een geestelijk verzorger die wil meedenken over inhoud- en vormgeven aan geestelijke verzorging en die recht doet aan de levensovertuigingen en behoeften van onze cliënten. Uw karakter kenmerkt zich door een open en stimulerende levenshouding, waarbij u de beschikking heeft over goede sociale en communicatieve vaardigheden. U heeft een academische vorming theologie. U doet mee met de bereikbaarheidsdiensten. Ervaring in een intramurale zorginstelling is een pré. We hanteren een zestal kerncompetenties die we belangrijk vinden voor al onze medewerkers. Deze competenties zijn: zelfstandigheid, samenwerken, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Lidmaatschap van de VGVZ en registratie bij de SKGV vinden wij noodzakelijk voor het werken binnen onze organisatie. Wil je deel uit maken van ons team? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden
Wij zoeken 2 collega’s; 1 vanaf medio Juni die met name in de regio Noord Limburg werkzaam zal gaan zijn, vanaf september 2019 een collega die met name in Midden Limburg werkzaam zal gaan zijn.

We bieden een tijdelijk dienstverband van gemiddeld 19 uur per week (inclusief vieringen in het weekend). Intentie tot vast dienstverband. Het exacte aantal uren is bespreekbaar. Aanvang zo spoedig mogelijk.

Je krijgt betaald conform de CAO VVT, FWG 60. Hierbij hoort een salaris van maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het ‘weg-na-het-werk’- programma.

Solliciteren kan via deze link.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Suzanne Lijklema, tel. 06-44349830 of Annelies Claessens, tel. 06-51696321.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bron: De Zorggroep

Reacties
Back to Top ↑