Overige vacatures

Gepubliceerd op 4 april 2019

Gezocht: Ondernemende beheerder (20-4, Ugchelen)

De Bronkerk Ugchelen is een open, actieve kerkgemeenschap (PKN) midden in het dorp (gemeente Apeldoorn). In de Bronkerk vinden vrijwel dagelijks allerlei activiteiten plaats, zowel voor de kerk als voor allerlei organisaties en verenigingen. Samen met de zondagse viering in de kerk maakt dit het kerkelijk centrum tot een levendig geheel (zie ook www.bronkerk.nl). De beheerder is de gastheer/gastvrouw, die het gemeentecentrum zelfstandig exploiteert. Dat maakt deze functie aantrekkelijk voor iemand met ondernemersgeest, die ervan houdt met mensen samen te werken en onze gasten tevreden te stellen.

Binnen afzienbare tijd vertrekt onze beheerder, die veel heeft bijgedragen aan de plek die ons gemeentecentrum nu inneemt. Daarom zoeken wij per 1 november 2019 een Ondernemende Beheerder (m/v).

De belangrijkste taken zijn:
– Exploitatie van het gemeentecentrum
– Verhuur van zaalruimte en bijhouden van de afspraken
– Het gebruiksklaar maken van ruimtes voor de huurders
– Verzorgen van de catering
– Samenwerken met vrijwilligers
– Klantenbinding en acquisitie
– Voorraadbeheer en inkoop
– Lichte administratieve werkzaamheden
– Schoonmaakwerkzaamheden en klein onderhoud.

Wij zoeken iemand die:
– Affiniteit heeft met de kerk
– Gastvrij en ondernemend is
– Klantgericht werkt
– Zelfstandig kan werken
– Flexibel ingesteld is, ook m.b.t. wisselende werktijden
– In een team kan werken
– Sociale vaardigheden heeft
– De vereiste diploma’s bezit (EHBO, AED, BHV, VSH) of bereid is deze te behalen
– Woonachtig in de regio Apeldoorn of bereid in de regio te komen wonen.

Wij bieden:
een dynamische functie, waaraan u zelfstandig invulling kunt geven, een uitdaging met veel afwisseling. De werkzaamheden vinden overdag, ‘s avonds en in het weekend plaats. Wij bieden u een fulltime dienstverband (36 uur) en een salaris overeenkomstig de arbeidsvoorwaarden van de PKN.

Als u wilt solliciteren op deze aantrekkelijke functie zien wij graag uw cv met motivatie tegemoet via e-mail: vacaturebeheerder@bronkerk.nl. Voor algemene informatie over de Bronkerk verwijzen wij u graag naar onze website: www.bronkerk.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 20 april 2019. De eerste gesprekken vinden plaats op 11 mei 2019.

Bron: Bronkerk.nl

Reacties

Tags:
Back to Top ↑