Klussen

Gepubliceerd op 25 mei 2019

Gezocht: Afdelingsmanager (29-5, Den Haag)

Stek is de organisatie voor diaconaal en missionair werk van de Protestantse Kerk in de regio Den Haag. De bijna 50 medewerkers van Stek zetten zich samen met ruim 900 vrijwilligers in voor de vrede van de stad. Stek is vooral actief in diaconaal opbouwwerk, armoedebestrijding en individuele hulpverlening, ondersteuning en opvang van vluchtelingen en in het bijzonder van ongedocumenteerden, alsook in verschillende vormen van ouderenwerk, kinder- en jongerenwerk. De projecten zijn ondergebracht in twee afdelingen.

Voor vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van een van de huidige managers zoekt Stek per 15 juli a.s., of zo spoedig mogelijk daarna, tot 1 december 2019 een flexibele en communicatieve afdelingsmanager (m/v) voor 24 – 32 uur per week.

Taken
1. In projecten:
– Leidinggeven aan ca. 17 projectleiders, projectmedewerkers en overige medewerkers in de verschillende projecten (aansturing, ondersteuning bij problemen, e.d.)
– Aansturing, monitoring en begeleiding van ca. 13 projecten, inclusief onderhouden van relaties met opdrachtgevers, wijkgemeenten en wijkdiaconieën, stadsdeelbestuurders, samenwerkingspartners, subsidiegevers en vrijwilligers
– (Doen) opstellen van projectplannen en projectbegrotingen alsook budgetbeheer en zorgdragen voor inhoudelijke en financiële rapportages
– Fondswerving en acquisitie, in samenwerking met fondswerver en directeur
– Crisisinterventie en signalering acute en stille noden.

2. Organisatiebreed:
– Actief participeren in het Managementteam en bijdragen aan ontwikkeling van de organisatie
– Incidenteel vertegenwoordigen van de organisatie in relevante bijeenkomsten en netwerken.

Functie-eisen
– Relevante en grote ervaring als manager, bij voorkeur in (project)management bij een maatschappelijke organisatie of vrijwilligersorganisatie
– Ervaring met fondswerving en rapportages ten behoeve van maatschappelijke en/of kerkelijke projecten
– Sterke communicatieve kwaliteiten
– Affiniteit met de levensbeschouwelijke missie van Stek en bij voorkeur enige kennis van de kerkelijke wereld
– Zo mogelijk al een relevant netwerk in de stad.

Arbeidsvoorwaarden
Stek volgt de Arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland. De functie is ingeschaald in schaal 11 of 12 (min. € 3.198,- en max. € 5.404,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur), afhankelijk van ervaring.

Informatie over de functie is te krijgen bij de huidige manager Henriette Boerma (email: hboerma@stekdenhaag.nl of tel. 06 3949 1709).

Naar een kleiner deel van het aantal uren kan ook gesolliciteerd worden.

Sollicitaties met een motivatiebrief en CV zijn welkom via ibakker@stekdenhaag.nl. Sluitingsdatum is 29 mei 2019.

De eerste ronde gesprekken vindt plaats op woensdag 12 juni.

Bron: Stekdenhaag.nl | Foto: Rogier Chang

Reacties
Back to Top ↑