Klussen

Gepubliceerd op 27 mei 2019

Gezocht: Docent Religiewetenschap (21-6, Utrecht)

Het departement Filosofie en Religiewetenschap van de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is per 1 augustus 2019 op zoek naar een Docent Religiewetenschap (0,7 fte).

Als docent ben je breed inzetbaar, heb je expertise op het gehele gebied van de Religiewetenschap (waaronder o.a kennis van Boeddhisme) en draag je bij aan het onderwijs binnen de opleiding(en) BA Religiewetenschap, de MA Religie en Samenleving en het Utrecht University College. Ook neem je brede onderwijs gerelateerde taken op je. We gaan ervan uit dat je zowel in het Nederlands als in het Engels kunt doceren.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met:
– een promotie in de Religiewetenschap;
– aantoonbare ervaring in het geven van universitair onderwijs op zowel bachelor- als masterniveau;
– een Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO);
– uitstekende communicatievaardigheden.

Aanbod
Wij bieden een tijdelijke aanstelling van 0,7 fte voor de duur van 2 jaar (met de mogelijkheid tot verlenging tot max. 4 jaar na positieve evaluatie). De beoogde ingangsdatum van deze aanstelling is 1 augustus 2019. Het salaris bedraagt – afhankelijk van kwalificaties en werkervaring minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.978,- (schaal 10/11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Lees hier verder.

Bron: UU

Reacties
Back to Top ↑