Klussen

Gepubliceerd op 15 mei 2019

Gezocht: Manager Marketing & Communicatie (31-5, Amsterdam)

Het Joods Cultureel Kwartier (JCK), gelegen in hartje Amsterdam, bestaat uit het Joods Historisch Museum (JHM), het Kindermuseum, de Portugese Synagoge, de Hollandsche Schouwburg en het Nationaal Holocaust Museum i.o.. Het JCK nodigt zijn bezoekers uit om kennis te maken met de joodse cultuur en geschiedenis, om bestaande kennis te verdiepen en om actief na te denken over culturele diversiteit. Uitgangspunt hierbij is om de joodse cultuur en geschiedenis toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. 

Het aanbod van het JCK is breed en omvat o.a. tentoonstellingen, evenementen, educatieve programma’s, online applicaties en websites met verdiepende inhoud. De afdeling Marketing & Communicatie verzorgt de gerichte promotie van al deze activiteiten, verzamelt informatie over de bezoekers en gaat het gesprek met hen aan. Daarmee draagt de afdeling ook bij aan een optimale ontwikkeling van het aanbod. De afdeling bestaat uit 4 medewerkers en gemiddeld 2 stagiaires.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Manager Marketing & Communicatie (1 FTE, 36 uren per week). In eerste instantie voor een jaar, met mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij wederzijdse instemming.

Lees hier verder.

Bron: JHM

Reacties
Back to Top ↑