Overige vacatures

Gepubliceerd op 15 juni 2019

Gezocht: Lector RZL (ethisch ondernemen) (26-6, Gent)

Arteveldhogeschool is op zoek naar een Lector RZL (ethisch ondernemen).

Functie
– Je maakt deel uit van het team van de opleidingen Bachelor in het bedrijfsmanagement (BEM) en Bachelor in het International Business Management (PBA IBM) van Arteveldehogeschool.
– Als docent verzorg je onderwijsactiviteiten; je ondersteunt leerprocessen, beoordeelt en geeft feedback. Je stippelt samen met collega’s doelen uit, bepaalt inhouden en onderwijsaanpak van de opleidingsonderdelen. Voor de start kan je terugvallen op bestaand studiemateriaal. Ondersteuning en begeleiding is voorzien. 
– Je begeleidt studenten in het verwerven van kennis en inzichten, attitudes, vaardigheden en competenties in het opleidingsonderdeel RZL (ethisch ondernemen). Meer informatie over dit opleidingsonderdeel vind je in de ECTS-fiches.
– Je begeleidt studenten tijdens hun bachelorproef en/of stage.
– Je werkt samen met collega’s van beide opleidingsteams.
– Vanuit je talenten kan je gaandeweg ook ingezet worden in maatschappelijke dienstverlening of projectmatig wetenschappelijke onderzoek. 
– Als lid van het team neem je ook taken in het kader van opleidingsondersteuning op: vergaderingen, evaluatietoezichten, adviesgesprekken met studenten, deelname aan teamdagen, e.d.m.
– Je rapporteert aan het opleidingsmanagementteam.

Lees hier verder.

Bron: Arteveldhogeschool

Reacties
Back to Top ↑