Klussen

Gepubliceerd op 8 juli 2019

Gezocht: Medewerker Zinzorg en Pastoraal (5-8, Boechout)

Zorggroep Multiversum organiseert gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg in de Antwerpse regio. We zijn er voor iedereen met een ernstige psychische aandoening en bieden professionele totaalzorg via diverse zorgvormen en in nauwe samenwerking met een breed netwerk.

PC Multiversum groepeert 591 ziekenhuisbedden over twee campussen en 210 PVT-bedden over 4 campussen. Daarnaast omvat de groep 2 initiatieven voor beschut wonen, De Link en De vliering. Zorggroep Multiversum behoort tot de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde.

Op dit moment zoekt Multiversum een Medewerker Zinzorg en Pastoraal.

Jouw functie
– Samen met de collega’s van de dienst Zinzorg & Pastoraal draag je bij tot een blijvende aandacht voor zinbeleving en spiritualiteit in de zorg. Je biedt op dat vlak ook concrete begeleiding aan.
– Vanuit een humaan en christelijk perspectief geef je mee vorm aan de christelijk geïnspireerde identiteit van de voorziening en ijver je mee voor een ethisch hoogstaande zorgverlening.
– Je bent vertrouwenspersoon en religieuze referentiefiguur bij wie zorgvragers, hun omgeving en medewerkers van de voorziening terecht kunnen met hun existentiële en spirituele vragen.

Lees hier verder.

Bron: Multiversum

Reacties
Back to Top ↑