Overige vacatures

Gepubliceerd op 1 juli 2019

Gezocht: Woonbegeleider Arkgemeenschap (29-7, Haarlem)

Wil jij écht een verschil maken in de wereld van de mensen waar je mee werkt? Wil jij je leven delen met mensen met en zonder verstandelijke beperking? Wil je deel uitmaken van een internationale gemeenschap waar zingeving en spiritualiteit aan de basis van het werk en leven staan? Wil je samen met ons pionieren in onze beginnende Arkgemeenschap? Lees dan snel verder:

Wij van Arkhuis Pelletier zijn op zoek naar een woonbegeleider voor 16 – 24 uur per week (niet inwonend) om ons team te versterken.

Onze identiteit, Wie zijn wij:
– Wij zijn mensen met en zonder een verstandelijke beperking die het leven willen delen in een gemeenschap, die behoort tot een internationale federatie.
– We bevestigen de unieke waarde van élk mens, het feit dat we elkaar nodig hebben en de bijzondere kracht van gemeenschap zijn.
– Wederzijdse relaties met elkaar en met het Onnoembare, ook wel God genoemd, vormen het hart van onze verbondenheid.

Onze missie … wat doen wij?
– We maken de gaven van mensen met een verstandelijke beperking kenbaar. Gaven die we leren kennen in de persoonlijke en wederkerige relaties die we met hen aangaan. Relaties, waardoor wij wezenlijk veranderen.
– We bouwen een gemeenschap die beantwoordt aan de (veranderende) behoeften van onze leden, trouw blijvend aan onze identiteit en stichtingsgeschiedenis.
– We zetten ons in om samen een meer menselijke maatschappij te bevorderen

Wat ga jij doen?
– Je begeleidt de huisgenoten bij dat wat het leven voor hen zin geeft.
– Je viert samen met de huisgenoten het leven in vreugde en verdriet.
– Je begeleidt de huisgenoten bij hun persoonlijke verzorging (ADL).
– Je begeleidt de huisgenoten bij (de organisatie en planning van) hun dagelijkse activiteiten, hun sociale contacten, afspraken e.d. 
– Je werkt in een klein team, in een wisselend rooster. Hier vallen ook weekend- en slaapdiensten onder.

Ben jij onze ideale nieuwe collega?

Opleiding en ervaring
Je hebt een afgeronde opleiding in de zorg of in het sociaal domein, minimaal niveau 4. En/ of je hebt relevante werkervaring met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Je persoonlijkheid
Je bent een warme persoon die in liefde en gelijkwaardigheid naast de ander kan staan. Bij jou voelen mensen zich thuis en kunnen ze opbloeien. Je durft je open te stellen voor de ander en je te laten raken. Je bent open en eerlijk en kunt goed reflecteren op je eigen handelen. Je hebt gevoel voor het leven in een gemeenschap, en zingeving en spiritualiteit is iets waar je graag mee bezig bent.

Wat bieden wij?
Als je bij ons aan de slag gaat, dan kom je op een kleinschalige werkplek te werken, waar je alle betrokkenen persoonlijk kent. Je werkt met betrokken mensen: vrijwilligers en vrienden die zich ook inzetten om van het Arkhuis een prettige woon- en werkplek te maken. De kleinschaligheid maakt dat we werken met korte lijnen en er een informele cultuur is. Direct en open contact is de dagelijkse gang van zaken. Je krijgt vrijheid om je werk in te richten op jouw manier, met jouw talenten. Met elkaar het alledaagse leven delen, wie wil dat niet?

We bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor één jaar met het voornemen dat, bij goed functioneren, te verlengen voor onbepaalde tijd. Je valt onder de CAO Gehandicaptenzorg en alle daarbij behorende regelingen. Deze functie valt in functiegroep 35 met een maximaal salaris van € 2.675 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben je enthousiast geworden?
Voor vragen kun je contact opnemen met Marc Wopereis via telefoonnummer 06-38703741. Gelijk solliciteren? Mail je CV en motivatie dan naar Marc via marcwopereis@arkhaarlem.nl.

Of kijk eens op www.arkhaarlem.nl of www.larche.org

Reageren kan tot 29 juli.

Reacties
Back to Top ↑