Vrijwilligers

Gepubliceerd op 28 augustus 2019

Gezocht: Archiefmedewerker (15-9, Utrecht)

Voor het cluster Kerk & Werk is de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) op zoek naar een Archiefmedewerker (vrijwillig).

De kerk heeft een groot en belangrijk archief dat de nodige aandacht en tijd vraagt. Om het archief volledig up-to-date te houden zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om in een professionele omgeving te werken, met enthousiaste collega’s. Ben jij iemand die secuur en accuraat werkt maar tegelijkertijd het tempo er goed in weet te houden? Dan kom je als geroepen!

Het cluster Kerk & Werk is op zoek naar een vrijwilliger die zich meerdere dagen in de week (bij voorkeur op maandag – dinsdag – woensdag) wil inzetten voor het archief van de Protestantse Kerk. Het is van belang dat je goed kunt omgaan met gevoelige informatie, dat je snel overzicht weet te creëren maar ook secuur en accuraat werkt. Je komt te werken in een team met twee andere archivarissen. De komende maanden willen we samen met de huidige archivarissen een grote inhaalslag maken in het papieren en digitale archief.

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt een vrijwilligersvergoeding op basis van de richtlijnen van de Belastingdienst. Dit kan een vaste vrijwilligersvergoeding zijn of een kilometervergoeding. Daarnaast kom je in een professioneel team te werken waarbinnen je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred Schoonheim, archivaris / informatiespecialist, telefoon 06-31991483 of via f.schoonheim@protestantsekerk.nl.

Een schriftelijke reactie met CV kan tot en met 15 september a.s. per e-mail worden gestuurd naar vacatures@protestantsekerk.nl o.v.v. vacaturenummer 2019-040 t.a.v. Jelmer Voet, P&O adviseur.

Kijk voor meer informatie op www.werkvoordekerk.nl.

Bron: PKN

Reacties
Back to Top ↑