Vacatures

Gepubliceerd op 22 augustus 2019

Gezocht: Predikant (9-9, Ermelo)

De Gereformeerde kerk Ermelo, deel uitmakend van de PKN, zoekt een Predikant (0,8 – 1,0 fte) die vanuit een levend geloof in de opgestane Heer met enthousiasme wil werken aan het opbouwen en versterken van het geloof van mensen binnen en buiten de gemeente. Als kerkgemeenschap willen wij met elkaar, in onze directe omgeving en in de wereld vanuit ons geloof in Christus herkend en ervaren worden als Uitnodigend, Inspirerend en Actief. In liefde voor elkaar en onze naaste.

Wij bieden:
– een levende, enthousiaste en betrokken gemeente, bestaande uit circa 2800 leden
– veel betrokken vrijwilligers
– actieve aandacht voor het jeugdwerk
– een fijn predikantenteam
– een ruime pastorie op een prachtige plek in Ermelo

We komen graag in contact met predikanten die zich herkennen in het uitgebreide profiel dat we hebben geplaatst op de website: www.gknermelo.nl/beroepingswerk. We zetten daar uiteen wat we vragen en verwachten. Op de website treft u, naast de profielschets, ook de “informatiegids beroepingswerk GKE 2018-2019” aan. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van de beroepingscommissie Reijer Baas (tel. 06-21 518 289, ’s avonds of in het weekend) of met de secretaris Wout van Veen (tel. 06-22 907 747).

Sollicitaties kunnen tot 9 september 2019 worden gericht aan de secretaris van de Beroepingscommissie, Wout van Veen, Hogewal 49, 3852 XG Ermelo (of via e-mail: beroepingscommissie.gk@pknermelo.nl).

Reacties

Tags:
Back to Top ↑