Klussen

Gepubliceerd op 15 augustus 2019

Gezocht: Young Professional – Programmaschrijver (8-9, Utrecht/NL)

JOP, Jong Protestant is op zoek naar een Young Professional – Programmaschrijver (20 uur per week)

Heb je ontdekt dat je het leuk vindt om programma’s voor het jeugdwerk te schrijven? Wil je je hierin verder ontwikkelen en werk je graag samen? Dan is dit je kans!

Als young professional – programmaschrijver ga je aan de slag met het ontwikkelen van programma’s die jeugdleiders gebruiken in het werken met kinderen en jongeren in de kerk. Bijvoorbeeld in de catechese, club en tijdens bijeenkomsten die geschikt zijn voor jong en oud samen.

Young Professionals bij JOP, Jong Protestant
Als young professional heb jij een diploma op zak en heb je al een idee wat je van jezelf wilt inzetten in je eerste baan. Tegelijk sta je nog dicht bij de leefwereld van kinderen en jongeren. Bij JOP, Jong Protestant zien we dit allemaal als waardevolle versterking voor het werk dat we doen voor gemeenten van de Protestantse Kerk. Wij bieden je daarom een omgeving waarin je echt een bijdrage kunt leveren, je jezelf verder kunt ontwikkelen en veel kunt leren.

Wat verwachten wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat je meelevend lid bent van de Protestantse Kerk in Nederland. Daarnaast hopen we in jou een collega te vinden die als recent afgestudeerd theoloog (hbo of wo) creatieve en actieve programma’s kan schrijven waarbij diverse leerstijlen aangesproken worden. Je houdt ervan om geloof en theologie te vertalen naar en te verbinden met het leven van kinderen en jongeren. Je kunt goed omgaan met het ontvangen van feedback en je vindt het leuk om samen te werken. Je wilt je verder ontwikkelen, zowel in je vak als op persoonlijk vlak. Heb je bovendien enige ervaring met jeugdwerk? Je komt als geroepen!

Wat mag jij van ons verwachten?
We bieden jou een afwisselende functie binnen een team van collega’s waarin jouw inbreng van harte welkom is. Je krijgt een jaarcontract, dat bij goed functioneren een jaar verlengd wordt. De functie is ingeschaald in schaal 8, minimaal € 2327,- en maximaal € 3198,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan maar wil je nog meer informatie? Nelleke Quist vertelt je graag meer over de functie. Je kunt haar bereiken via n.quist@protestantsekerk.nl of 06- 52676501. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als PDF) voor 8 september a.s.naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Jelmer Voet, P&O adviseur o.v.v. vacaturenummer 2019-037. Kijk voor meer informatie op werkvoordekerk.nl.

Bron: JOP/PKN

Reacties
Back to Top ↑