Vacatures

Gepubliceerd op 13 augustus 2019

Gezocht: Student-trainee tienerwerk (28-8, Landsmeer)

Ben jij op zoek naar een hele leuke, originele en betekenisvolle (bij)baan? Ben jij daarnaast een verbinder en leider (in spe) én lijkt werken met tieners je wel wat? Dan kom je als geroepen!

De tieners van dorpskerk ‘Het Kruispunt’ in Landsmeer zijn op zoek naar een Student-trainee tienerwerk (m/v) voor 10 uur per week.

Dit ga je doen
Als student-trainee tienerwerk coördineer je het tienerwerk in Het Kruispunt en ondersteun en enthousiasmeer je de vrijwillige tienerleiding. Je bent verantwoordelijk voor de tienerbijeenkomsten en zorgt voor zichtbaarheid van het tienerwerk in de kerk. Daarnaast versterk je de verbinding met het tienerwerk in Amsterdam-Noord en zet je, waar nodig, nieuwe (diaconale) activiteiten op voor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke tieners. Om je te helpen in je werk, neem je deel aan maandelijkse trainingsdagen en het jaarlijkse trainingsweekend van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA).

Over ons
Wij zijn ‘Het Kruispunt’, een PKN gemeente midden in Landsmeer, een dorp vlak boven Amsterdam-Noord (goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS). We staan letterlijk en figuurlijk met beide benen in het dorp en kijken graag voorbij onze kerkgrenzen. Naast onze kerkdiensten op zondagochtend organiseren we daarom allerlei kerkelijke en maatschappelijke activiteiten voor zowel onze eigen gemeenteleden als dorpelingen.

Onze tienergroep OK12+ bestaat uit ongeveer tien energieke jongens en meiden die houden van lekker eten, films en muziek. Zij komen om de week op vrijdagavond bij elkaar. Daarnaast is er voor tieners vanaf groep acht elke twee weken op zondagochtend een eigen viering in de jeugdruimte van onze kerk.

Ons aanbod
We bieden je een hele leuke en originele bijbaan voor minimaal één en maximaal drie jaar in het gezellige Landsmeer, waarbij je veel ruimte krijgt om te leren en te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je maandelijks ruim 400 euro bruto, mag je deelnemen aan het trainingstraject van de PKA en krijg je een gezellig team van circa vijftien student-trainees uit de diverse wijkkerken van de PKA. Klinkt goed toch?

In de maanden juli en augustus ligt het tienerwerk vrijwel stil en kun je genieten van je vakantie. Je krijgt deze maanden wel doorbetaald.

Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je! Je kunt je cv en motivatiebrief of video tot en met 28 augustus a.s. sturen naar vacature@protestantsamsterdam.nl.

Meer informatie

Meer weten over de baan, wat je leert en wie je collega’s zijn? Bekijk onze FAQ, ontmoet je collega’s of neem contact op met Teun van Zanten via scriba@pglandsmeer.nl

Dit student-traineeship is bedoeld voor studenten en net afgestudeerden.

Reacties
Back to Top ↑