Vacatures

Gepubliceerd op 11 oktober 2019

Gezocht: Geestelijk verzorger (17-11, Sterksel)

Kempenhaeghe is op zoek naar een Geestelijk verzorger voor 18 uur per week.
____

Beste geestelijk verzorger,

Vind jij het fascinerend om bezig te zijn met zingevingsvraagstukken?

Voor de dienst geestelijke verzorging van Kempenhaeghe zijn wij op zoek naar een geestelijk verzorger die mee wil bouwen aan een transitie naar een eigentijdse geestelijke verzorging.

Als geestelijk verzorger bied je individuele en groepsgewijze begeleiding aan cliënten met zingevingsvragen. Je bent in staat de dialoog aan te gaan met cliënten van uiteenlopende niveaus, en daarbij passende vormen van activiteiten aan te bieden. Ook heb je veel aandacht voor zorg rondom het levenseinde. Waar nodig geef je (rouw-) begeleiding of nazorg aan familieleden van cliënten en betrokken medewerkers. Tevens ondersteun en begeleid je individuele medewerkers en teams bij morele kwesties.

Je pakt graag de uitdaging op om het beleid omtrent geestelijke verzorging naar een eigentijds niveau te ontwikkelen. Daarbij schenk je aandacht aan ethische reflectie, teamgesprekken over zingeving en ruimte voor moreel beraad.

Samen met je collega heb je regelmatig contact met de professionele staf van het Centrum voor Epilepsie Woonzorg. We bieden je een mooie, afwisselende functie, waarbinnen je ruimte hebt om met eigen ideeën te komen, en weldoordachte accenten te leggen in de diepgang.

Wat wij van jou verwachten
Je bent in het bezit van een afgeronde Masteropleiding Geestelijke verzorging, Ethiek, humanistiek of theologie. Ervaring in het begeleiden van moreel beraad is welkom. Verder heb je affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om zo te kunnen communiceren met cliënt, familieleden en teams. Je bent empathisch, initiatiefrijk en brengt nieuwe ideeën goed over. Je bent bereid om te participeren in bereikbaarheidsdienst en weekendbijeenkomsten te verzorgen.

Wat wij jou bieden
Kempenhaeghe biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn ontleend aan de Cao Ziekenhuizen. Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband is 18 uur per week. Inschaling vindt plaats in FWG 65, maximaal € 5.257 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Er is een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide van 8,33%. Met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) bestaat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken in een deel van de arbeidsvoorwaarden. We bieden een veelzijdige functie in een informele en collegiale werksfeer. Je gaat werken in een organisatie waarin aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

Over het Centrum voor Epilepsiewoonzorg
In het Centrum voor Epilepsiewoonzorg bieden wij zorg en begeleiding in een langdurige woon- en leefsituatie aan mensen met gecompliceerde problematiek, veroorzaakt door epilepsie, verstandelijke en dikwijls ook lichamelijke handicaps. Zorg, behandeling en begeleiding worden geoptimaliseerd met als uitgangspunt de specifieke zorgvraag van en het respect voor de individuele wensen en opvattingen van de bewoner. Kempenhaeghe is een kenniscentrum waarbij voortdurend onderzoek gedaan wordt met als doel om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren.

Over Kempenhaeghe
Kempenhaeghe maakt iedere dag het verschil voor een kind, een gezin, een familie. Door patiënten, cliënten en leerlingen, ondanks hun diagnose of beperking, meer perspectief te bieden. Door kennis en aandacht te combineren, verbindingen te leggen en continu te ontwikkelen. Kempenhaeghe werkt met 1.200 medewerkers aan gespecialiseerde zorg voor mensen met epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Daarbij werken we samen met academische centra en andere kennisinstituten. Meer over Kempenhaeghe lees je op www.kempenhaeghe.nl.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met dhr. F. Tan, directeur CEW, via T. 040-2279408. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met mevrouw Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379 of via E. simarc@kempenhaeghe.nl.

Ben je geïnteresseerd in de functie, dan kun je vóór 17 november 2019 solliciteren via www.kempenhaeghe.nl – werken bij, of mail naar simarc@kempenhaeghe.nl

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang boven externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reacties
Back to Top ↑