Vacatures

Gepubliceerd op 11 oktober 2019

Gezocht: Medewerker Gemeentecontacten (28-10, Utrecht)

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland is op zoek naar een Medewerker Gemeentecontacten voor 24 uur per week (ma, wo en vrij).

Vind jij het een uitdaging om heel diverse vragen vanuit gemeenten te beantwoorden en gemeenten van advies te voorzien? En ben je in staat de vraag achter de vraag te achterhalen en de vraagsteller binnen het afgesproken tijdspad van een antwoord of advies te voorzien? Dan kom je als geroepen!

Als medewerker Gemeentecontacten werk je binnen het cluster Ondersteuning Gemeenten en handel je samen met collega’s inhoudelijk vragen af via de telefoon, chat of e-mail. Dit doe je vanuit je eigen kennis en ervaring, de kennisdatabank, verwijzing naar de website of je haalt de informatie op bij je directe collega’s of bij andere collega’s uit de organisatie. Je registreert de onderwerpen in de contactadministratie, levert een inhoudelijke bijdrage aan de digitale informatievoorziening en doet mee met landelijke rondes/events voor plaatselijke gemeenten. De werkzaamheden vinden plaats in wisselende diensten tussen 9.00 uur – 21.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). We zijn op zoek naar een collega die bij voorkeur beschikbaar is op maandag, woensdag en vrijdag.

Wat verwachten we van jou?
We zijn op zoek naar een collega die houdt van de afwisseling in kerkelijk advieswerk. We vinden het belangrijk dat je meelevend lid ben van de Protestantse Kerk in Nederland en kennis hebt van de structuur en organisatie van de kerk op plaatselijk, bovenplaatselijk en landelijk niveau, en dat je weet wat er speelt binnen gemeenten van de Protestantse Kerk. Je beschikt over een hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van theologisch of agogisch werk. Uiteraard beschik je over adviesvaardigheden en ben je in staat om jezelf nieuwe kennis snel eigen te maken en op de juiste wijze toe te passen. Werken op basis van een wisselend rooster is voor jou geen probleem, net als het werken met digitale systemen.

Wat mag jij van ons verwachten?
Je komt te werken binnen een dynamische organisatie die met bevlogen mensen werkt voor gemeenten van de Protestantse Kerk. Je maakt onderdeel uit van het cluster Ondersteuning Gemeenten met collega’s van allerlei leeftijden en geloofsbelevingen, die met enthousiasme hun werk doen. We bieden een contract voor een jaar met uitzicht op vervolg. Daarbij zijn er goede arbeidsvoorwaarden, zoals vastgelegd in de Arbeidsvoorwaardenregeling Kerkelijk Medewerkers. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 (€ 2.518,- € 3.660,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).

Geïnteresseerd?
Overweeg jij om de volgende stap in je loopbaan te maken maar wil je nog meer informatie? Nico Evers vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt hem bereiken via n.evers@protestantsekerk.nl of via het telefoonnummer 06-29419403 (bereikbaar t/m 17 oktbober ivm vakantie). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) vóór 28 oktober a.s. naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Helma van der Neut, P&O adviseur, o.v.v. vacaturenummer 2019-051. De gesprekken vinden plaats op 4 november in de middag. Tweede ronde gesprekken op 14 november in de middag. Kijk voor meer informatie op www.werkvoordekerk.nl.

Bron: PKN

Reacties
Back to Top ↑