Vacatures

Gepubliceerd op 9 oktober 2019

Gezocht: Fondsenwerver (1-11, Den Haag)

Vastenactie is op zoek naar een Fondsenwerver (M/V) voor 24 uur per week.

Heb jij als fondsenwerver ervaring met het werven van (nieuwe) donateurs en heb jij goede ideeën als het gaat om het behouden van bestaande donateurs? Houd je ervan om met bijzondere verhalen een verschil te maken in de wereld en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving met als standplaats Den Haag? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn per heden op zoek naar een ervaren fondsenwerver (voor particuliere donateurs) die voor 24 uur per week ons team komt versterken. Het betreft in eerste instantie een periode van één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband.

Functieomschrijving
Samen met de campagneleider van de Vastenactie geef je vorm en invulling aan de strategie om structurele donateurs te werven. Fondsenwerving vindt plaats door het benaderen van huidige donateurs alsmede door het werven van nieuwe donateurs. Ook zet je in op het aangaan van relaties met partijen die vanuit hun doelstelling aansluiting bieden voor fondsenwerving ten behoeve van onze missie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en evalueren van de jaarplannen voor fondsenwerving onder donateurs, en je bedenkt en organiseert zelfstandig fondsenwervende activiteiten. Je bepaalt mede welke fondsenwervende activiteiten nodig zijn om de gestelde doelen te behalen.

Over Vastenactie
Wij inspireren en motiveren mensen in Nederland om mensen over de hele wereld te ondersteunen bij het opbouwen van een waardig bestaan. Dit doen we door te bouwen aan gemeenschappen in binnen- en buitenland en door het werven van giften in Nederland. Het werven van geld doen we het hele jaar door onder particulieren en in parochies, ten behoeve van mensen die leven in de marge van het bestaan in Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Wij staan naast hen, om met hen armoede en onrechtvaardigheid te bestrijden. Vastenactie heeft een directeur en twaalf medewerkers. Website: www.vastenactie.nl.

Taken
Tot je taken behoren:
– Uitvoeren en coördineren van fondsenwervende activiteiten onder huidige donateurs;
– Het werven van nieuwe donateurs en het uitvoeren en coördineren van fondsenwervende activiteiten onder deze nieuwe donateurs;
– Verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en evalueren van jaarplannen voor fondsenwerving onder particulieren;
– Het vertalen van de campagnes naar fondsenwervende activiteiten voor particulieren.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding en ruime werkervaring als fondsenwerver. Ervaring als fondsenwerver bij een goede doelenorganisatie is een pré.

Kerncompetenties die passen bij het profiel
– Kennis van fondsenwerving en marketing;
– Is in staat het verhaal van Vastenactie goed te vertalen naar particuliere donateurs;
– Is proactief en zelfsturend, zoekt samenwerking met collega’s.

Vastenactie zoekt een gemotiveerde, positieve en enthousiaste kandidaat die zich tenminste voor een periode van een jaar wil verbinden aan onze organisatie.

Je hebt affiniteit met R.-K. Kerk, R.-K. hulporganisaties en/of goede doelen.

Wat bieden wij?
Vastenactie biedt een afwisselende functie aan waar je binnen een team verantwoordelijk bent voor de fondsenwerving. Een contract van een jaar met perspectief op een langer dienstverband. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van relevante werkervaring, leeftijd en opleiding. Werken bij Vastenactie betekent werken in een uitdagende, dynamische omgeving van zingeving en solidariteit, met een netwerk van gemotiveerde collega’s.

Enthousiast over deze functie?
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie vóór 1 november, met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie mailen naar info@vastenactie.nl. Als je vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Peter van Hoof, directeur van Vastenactie, telefoon 070 779 6008.

Bron: Vastenactie

Reacties
Back to Top ↑